Reţeta săptămânii: Tartă cu cireşe ( Tiramisú fals cu cirese)

Reţeta săptămânii: Tartă cu cireşe ( Tiramisú fals cu cirese)
Te interesează retete culinare de sezon şi nu le găseşti? Vrei să înveţi să găteşti şi să impresionezi? Aducem în casa ta prin intermediul culinar.ro reţete rapide, indicaţii şi imagini utile. Te aşteptăm!

Ingrediente reţetă:


400 gr. piscoturi, 2 cutii mascarpone, 3 oua, 1 plic
zahăr vanilat, 140 zahăr, 600 gr.
cireşe, 200 ml. suc de portocale.


Mod de preparare (timp estimat: 1 h, complexitate: redusa)


Se freacă bine gălbenuşurile cu
zahărul după care se adaugă cele 2 cutii
de mascarpone şi albuşurile bătute
spumă.

Se tapetează o tavă cu folie de aluminiu
şi se aşează pişcoturile care se
însiropează cu suc de portocale.

Se pune un strat de cremă.

Se acoperă cu cireşe.

Alt strat de cremă, pişcoturi, cremă,
cireşe, cremă şi deasupra alt strat de
pişcoturi.

Se acoperă cu folie de aluminiu şi se
dă la rece câteva ore (2-3).

Se scoate din tavă.

Se bate frişca cu 2 linguri de zahăr şi
1 plic de zahăr vanilat.

Se îmbracă tortul în
frişcă.

Se decorează cu sos de ciocolată şi de
cireşe.


Poftă bună!

Reţeta Tarta cu cirese ( Tiramisú
fals cu cirese)
a fost propusă de
Ilinca pe

forum
culinar.ro



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !