Reţeta săptămânii: Rulouri cu carne, caşcaval si kaizer

1Comentariu
Reţeta săptămânii: Rulouri cu carne, caşcaval si kaizer
Ingrediente reţetă: Carne de porc (muschi, cotlet), caşcaval, kaizer (şunca), sare, piper, ouă bătute, făină, pesmet (fulgi de porumb mărunţiţi).

 Mod de preparare (timp estimat: 40 min,
complexitate: redusă)



1.Batem carnea ca pentru şniţel,
sărăm şi piperăm.


2. Caşcavalul şi caizerul le tăiem felii
subţiri.

3. Luăm câte o felie de carne pe care punem
caizerul si caşcavalul.

4. Rulăm, iar marginile cărnii le
băgăm înăuntru ca la
sarmale.

5. Le dăm prin făina, ou şi la urmă
prin pesmet.

6. Se prăjesc în ulei încins, la foc
domol pentru a se pătrunde bine.


Poftă bună! Sperăm să vă
placă!


Această
reţetă
, precum şi multe alte
reţete extraordinare, găsiţi pe www.culinar.ro



1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor