Reţeta săptămânii: Mexicani beţi

Reţeta săptămânii: Mexicani beţi
Te interesează reţete culinare delicioase şi nu le găseşti? Vrei să înveţi să găteşti şi să impresionezi? Aducem în casa ta prin intermediul www.culinar.ro reţete rapide, indicaţii şi imagini utile. Te aşteptăm!

Ingrediente:

felii de carne de porc

cârnaţ proaspăt

piept de porc (kaizer, pancetta, costiţă sau bacon feliat subţire)

salvie

usturoi

vin alb sec

unt

ulei

sare şi piper

Mod de preparare:

Pe feliile de carne sărate şi piperate se întinde compoziţia scoasă din cârnaţ. Se rulează în costiţă şi se prind cu scobitori. Mexicanii, fireşte. În puţin ulei de măsline amestecat cu unt, se lasă la foc mic să îşi dezvolte aromele usturoiul şi salvia. Pe care apoi le scoateţi. Mexicanii presăraţi cu puţină făină se frig uşor în uleiul aromat. Toată reţeta se face la foc mic. Se adaugă vinul. Se lasă la foc mic, cu capac, întorcând din când în când mexicanii. Se pun două felii de lămâie direct în el şi se mai lasă până are sosul consistenţă.

Mod de servire:

Se poate servi cu piure sau cartofi natur.

Această reţetă a fost publicată de BD pe www.culinar.ro

Alte reţete recomandate:

Zacusca de ciuperci

Cartofi la cuptor

Chiftele

Taguri: , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase