Reţeta săptămânii: Dovlecel cu caşcaval

Reţeta săptămânii: Dovlecel cu caşcaval
Te interesează retete culinare de sezon şi nu le găseşti? Vrei să înveţi să găteşti şi să impresionezi? Aducem în casa ta prin intermediul www.culinar.ro reţete rapide, indicaţii şi imagini utile. Te aşteptăm!

Ingrediente:

2 dovlecei

100 g unt

200 ml smântână

pesmet sau 50 g caşcaval ras

sare

oţet

Mod de preparare:

Curăţă dovleceii, îndepărteazăseminţele apoi taie-i în bucăţicât un deget. Pune-i la fiert pe jumătateîn apă cu sare şi oţet, după care lasă-i să se scurgă.Aşează-i într-un vas termorezistent, pune deasupra smântânăşi bucăţi de unt şi presară totul cu pesmet sau cu caşcaval ras (poţiadăuga un gălbenuş în smântână, în acest fel crema va fi mai groasă.) În cele din urmă coace-l bine în cuptor.

Mod de servire:

Poftă bună!

Alte reţete recomandate:

Zacuscă de ciuperci

Ciuperci umplute

Ciorbă rădăuţeană

Ardei copţi



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !