Reţeta săptămânii: Cartofi umpluţi cu brânză şi afumături

3Comentarii
Reţeta săptămânii: Cartofi umpluţi cu brânză şi afumături
Ingrediente reţetă: 6-7 cartofi de mărime medie, 100 gr brânză tartinabilă, 50 gr mozzarela, 75-100 gr de ceva afumat (prosciutto, muşchi file, kaiser etc), 2 linguriţe de parmezan, sare, piper.

 Mod de preparare (timp estimat: 25 min,
complexitate: redusă)



1. Cartofii fierţi (în coajă) se
lasă să se răcească.


  1. Cât timp se răcesc cartofii,
    puneţi in robot cele doua tipuri de
    brânză, sare, piper, parmezan
    şi carnea afumată ( puteţi
    să fierbeţi 5 minute înainte de
    a o folosi, dar nu e obligatoriu) şi
    obţineţi o pastă. Dacă vi
    se pare puţin prea fadă,
    adăugaţi o felie foarte subţire
    de unt.


  2. După ce se răcesc, cartofii sunt
    curăţaţi de coajă,
    tăiaţi in jumătăţi
    şi scobiţi la mijloc, apoi sunt
    umpluţi cu amestecul obţinut.


    Poftă bună!

    Sperăm să vă placă!


Această reţetă, precum şi
multe alte reţete extraordinare, găsiţi
pe www.culinar.ro



3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor