Reţeta de week-end: Compot de prune

Reţeta de week-end: Compot de prune
Te interesează reţete culinare deosebite şi nu le găseşti? Vrei să înveţi să găteşti şi să impresionezi? Aducem în casa ta prin intermediul www.culinar.ro reţete rapide, indicaţii şi imagini utile. Te aşteptăm!

Ingrediente:

750 g prune

5 linguri de zahăr

zahăr vanilat

apă

Mod de preparare:

Fructele se spală, se pun în borcane sau în sticle cu gâtul larg şi se acoperă cu zahăr. Se pune peste zahăr un plic de zahăr vanilat, se acoperă cu apă rece şi se leagă sticla cu celofan pus în două. Se pune compotul la pasteurizat în bain-marie o oră din momentul în care a început apa să fiarbă. Se răceşte şi a doua zi se pune în cămară, la loc uscat şi rece.

Mod de servire:

Se poate mânca pur şi simplu sau se poate adăuga la salate de fructe şi prăjituri. Alte reţete recomandate: Găluşte cu prune,Prăjitură cu vişine,Papanaşi fierţi



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase