Reteta de week-end: Ciuperci umplute cu carne

Reteta de week-end: Ciuperci umplute cu carne
Te interesează reţete culinare deosebite şi nu le găseşti? Vrei să înveţi să găteşti şi să impresionezi? Aducem în casa ta prin intermediul www.culinar.ro reţete rapide, indicaţii şi imagini utile. Te aşteptăm!

Ingrediente:

-100 g carne tocată
-4-5 ficăţei de pasare
-1 ceapa mică
-1 ou crud
-250 g ciuperci
-1 lingură de smântână
-verdeata tocată
-1 lingură de unt
-sare
-piper măcinat

Mod de preparare:
Se aleg ciuperci albe cu pălarie adâncă. Codiţele se toacă mărunt şi se pun peste amestecul de carne, ou, ceapă, verdeaţă tocată şi ficăţei de pasăre fierţi şi taiaţi felii subţiri. Amestecul se căleşte pe foc mic, apoi se umplu ciupercile. Se unge o formă cu unt, se aşează ciupercile în formă, se ţin în cuptorul fierbinte o jumătate de oră, după care se scot, se pun pe un platou, se asortează cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt şi se servesc imediat.

Alta mâncare recomandată Ciulama de ciuperci, Ghiveci de legume, Iahnie de fasole.



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase