Rent a Dress la Timisoara: inchiriaza o rochie de ocazie la un pret excelent!

Rent a Dress la Timisoara: inchiriaza o rochie de ocazie la un pret excelent!
ADVERTORIAL. Trebuie să mergi la o nuntă, la un botez sau la un alt eveniment la care e musai să arăți fabulos, dar crezi că nu merită să-ți cumperi o rochie doar pentru o seară? Nicio problemă, poți închiria una, la prețuri excelente! Sau chiar două, dacă vrei să ai două apariții spectaculoase.

Un magazin din Timișoara îți sare în ajutor cât ai zice pește! Nici măcar nu mai trebuie să iei magazinele la pas pentru a-ți găsi rochia perfectă. O cauți pe Facebook, iar dacă nu o găsești, dai o tură până la Rental Shop-ul deschis în Aradului, pe str. Liniștei nr. 22. Atenție! Magazinul se deschide doar pe baza programărilor, așa că trebuie să suni la nr. de tel 0799.665.025 înainte să pornești la drum.

Iar dacă ai o rochie pe care ai dat banii și nu o mai folosești, o poți da tu la închiriat și îți poți scoate foarte ușor banii investiți.

„Avem rochii de ocazie pentru toate tipurile de evenimente, banchete, nunți, botezuri, majorate, diferite petreceri, preluăm chiar și rochii în consignație pentru clientele care doresc să își închirieze propriile rochii. Acestea primesc 30% profit la fiecare închiriere”, ne-a spus proprietara magazinului.

De ce e mai bine să închiriezi o rochie decât să cumperi una? Răspunsul la această întrebare este foarte simplu. Vă dăm doar cinci motive: o rochie de seară este foarte scumpă și o vei purta o singură dată, cel mult de două ori, nu mai ai bătăi de cap cu întreținerea și curățarea ei, poți să alegi o ținută unică, care să se potrivească stilului tău, nu va ști nimeni că rochia ta este închiriată și, nu în ultimul rând, poți să închiriezi mai multe ținute și nu trebuie să strici banii pe două rochii, dacă vrei să ai două aparții spectaculoase.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.inchiriat-rochii.ro.
Regulament de plasare a anunturilor