Regina Maria a ales Iulius Mall Timisoara pentru a deschide una dintre cele mai mari policlinici din Romania

Regina Maria a ales Iulius Mall Timisoara pentru a deschide una dintre cele mai mari policlinici din Romania
Rețeaua de sănătate Regina Maria deschide prima unitate medicală din vestul țării, la Timișoara, cu o investiție totală de 1 milion de euro. Noua clinică, una dintre cele mai mari ale rețelei, este situată la etajul I al Iulius Mall, are o suprafață de 1.000 mp și 16 cabinete medicale. În 2016, unitatea medicală va fi extinsă în United Business Center 2, prima clădire office la care se lucrează în ansamblul Openville, din imediata apropiere a Iulius Mall.

Policlinica REGINA MARIA are echipamente de înaltă performanță și o echipă formată din 30 de medici. Cazurile vor fi abordate de o echipă multidisciplinară, Policlinica REGINA MARIA Timișoara, având peste 20 de specialități medicale, printre care: Alergologie și Imunologie clinică, Boli infecțioase, Cardiologie pentru adulți și copii, Pediatrie, Dermatologie, Ecografie, Endocrinologie, Medicină Internă, Obstetrică-Ginecologie, ORL și altele. Pe lângă principalele specialități pentru adulți și copii, în cadrul unității medicale vor funcționa un Centru de Medicina Muncii, un laborator regional de analize medicale și un punct de recoltare.

Noul laborator poate deservi întreaga comunitate din vestul țării și efectuează o gamă completă de analize medicale, printre care: teste de alergologie, anatomie patologică, biochimie, biologie moleculară, citologie, hematologie și microbiologie.

„Ritmul nostru de viață a devenit mai alert, iar serviciile de sănătate trebuie să se coreleze cât mai bine cu programul și stilul de viață al pacienților. De aceea, am deschis prima clinică din Timișoara, în Iulius Mall, într-un spațiu generos și ușor accesibil, definit prin eleganță și grija pentru detalii. Suntem onorați să fim prezenți în ”mica Vienă” de pe Bega – un oraș în care am descoperit că inovația și diversitatea sunt cuvinte de ordine. Aspirăm să devenim prima opțiune a bănățenilor în materie de servicii medicale și să demonstrăm că suntem un partener de încredere pentru comunitatea locală de business.”, a declarat Fady Chreih, Director General Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA.

Noua clinică REGINA MARIA din Timișoara aduce o serie de beneficii pacienților săi, facilitându-le accesul la servicii medicale moderne, disponibile chiar și pe telefonul mobil:

Dosar medical electronic. Include întregul istoric medical al pacienților (rezultatele analizelor medicale, istoricul consultațiilor și intervențiilor la medicii din Rețea). Pacienții pot accesa informațiile vitale despre sănătatea lor, în ”Contul Meu” – o secțiune complet securizată, disponibilă pe site-ul www.reginamaria.ro.

Platforma „Întreabă un medic”. Pacienții au posibilitatea să adreseze online întrebări medicilor Rețelei, la care vor primi răspunsuri în 48 de ore.

Aplicație de mobil. Pacienții pot accesa instant rezultatul analizelor și pot realiza programări electronice, cu ajutorul aplicației de mobil REGINA MARIA.

Hotline medical 24/7 și „Sfatul medicului”. Pacienții pot accesa asistență de urgență și recomandări medicale prin telefon, nonstop.

7 canale de feedback prin care Rețeaua centralizează opiniile pacienților cu privire la medici și serviciile oferite în Rețea, inclusiv un chestionar de satisfacție pe care pacienții îl primesc pe email, după vizita în clinică.
Regulament de plasare a anunturilor