Reduceri pe bune! StarShinerS a dat drumul la BLACK FRIDAY!

Reduceri pe bune! StarShinerS a dat drumul la BLACK FRIDAY!
© foto: StarShinerS
ADVERTORIAL. Din 17 noiembrie, StarShinerS dă drumul la cele mai mari REDUCERI din acest final de an! Online, clientele vor avea acces la peste 10.000 de piese de îmbrăcăminte reduse pe bune între 20% și 70%!

Pe lângă creațiile StarShinerS, se vor putea regăsi articole vestimentare testate calitativ în departamente specializate și produse în România sau internațional. Dintre cele mai cunoscute sunt: StarShinerS (brand autohton), Ana Radu, Ladonna, PrettyGirl, FOFY, SHERRI HILL, ADIDAS și TOP SECRET.

În ShowRoomurile StarShinerS (Oradea și Timișoara) profiți de o perioadă mai mare de reduceri!

Indiferent că ești în căutare de o ținută casual sau ești cu ochii pe o ținută de Revelion pe care vrei să o accesorizezi cu perechea de încălțăminte potrivită, la StarShinerS le găsești pe toate. De la rochii de Revelion, ținute office și paltoane, la ținute de zi, pantofi stiletto sau genți din piele naturală. Doar în ShowRoom ai posibilitatea să probezi tot ce-ți place și să îți cumperi preferatele. Timp de 1 săptămână, între 17-26 noiembrie, prețurile vor fi reduse între 20% și 70% ! Stocurile sunt limitate, iar atracția este mai mare atunci când știi că doar de două ori pe an au loc reduceri atât de mari : în martie de Ziua StarShinerS și în Noiembrie, de Black Friday,

Colecția Nouă, la preț de Black Friday

Din 2008, StarShinerS lansează în fiecare an de la ora 19:00 o nouă colecție cu peste 100 de piese vestimentare. Anul acesta, de Black Friday (17 Noiembrie) colecția nouă va fi lansată mai devreme, de la ora 13:00 cu reduceri pe bune!

Shopping de la distanță? Loghează-te în cont pe StarShinerS.ro!

Dacă ești din străinătate sau din alte localități din România cel mai bine este să îți creezi un cont direct pe StarShinerS.ro. Alocă-ți timp pentru a descoperi miile de produse și creează-ți propria listă de articole favorite. Vânătoarea de articole la reducere începe joi 17 noiembrie, la ora 24:00 și se încheie duminică la ora 24:00.

Scapă de grija mărimilor pe online!

Ghidul de mărimi Interactiv dezvoltat de specialiștii noștri este accesibil în pagina fiecărui produs. Trebuie doar să te măsori o singură dată, să îți introduci dimensiunile, iar sistemul îți recomandă automat mărimea care ți se potrivește, la fiecare brand în parte. Pentru consiliere telefonică, este disponibil și numărul de telefon 0755 355 355.

Specificul Business-ului StarShinerS

StarShinerS este brandul românesc cu o experiență de peste 9 ani în comerțul online. Din 2014, se face trecerea de la comercializarea pieselor vestimentare la crearea de piese vestimentare dedicate exclusiv publicului feminin, pe liniile de producție din județul Bihor.

Hai la Shopping. Ne găsești aici:

StarShinerS.ro

StarShinerS ShowRoom:

Lotus Center Oradea, Str. Nufărului Nr. 31, zona KFC

Shopping City Timișoara, Calea Șagului Nr. 100, parter, lângă Hervis

(922810)