Reduceri de pana la 70 la suta pe SportDepot.ro de Black Friday (P)

Reduceri de pana la 70 la suta pe SportDepot.ro de Black Friday (P)
Începând cu 29 noiembrie şi până pe 1 decembrie, magazinul online SportDepot.ro, parte a companiei germane Sport 2000 International, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Europa, va avea în promoţie, în cadrul magazinului online, www.sportdepot.ro, peste 30.000 de produse disponibile pentru 50 de sporturi, de la branduri sport premium ca Nike, Adidas, Reebok, Puma, Lotto, Champion, Lacoste, etc. Cele 30.000 de produse vor beneficia de reduceri de -40% pentru noile colecţii din sezonul toamnă-iarnă 2013 şi de până la -70% pentru toate celelalte articole sportive din restul colecţiilor.


Iubitorii sportului au acces la preţurile promoţionale direct pe platforma online, unde pot găsi o varietate impresionantă de articole vestimentare, încălţăminte, echipamente sportive, dar şi accesorii, disponibile atât pentru adulţi cât şi pentru copii. Toate produsele listate pe sportdepot.ro au originea garantată de brandurile producătoare, sunt disponibile mereu în stoc şi se livrează oriunde în ţară.

Prin Sport Depot, experienţa ta la cumpărături va deveni distractivă şi îţi putem garanta 100% emoţie! Bucură-te de o selecţie incomparabilă de produse, branduri şi sporturi pe toată durata Black Friday. Faci cumpărături pentru tine şi familia ta, economisind în acelaşi timp.

Apasă aici pentru a descoperi cea mai mare selecţie de produse de la Brandurile Sport Premium >> www.sportdepot.ro

SPORT 2000 International GmbH este unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Europa ce deţine peste 3.500 de puncte de vânzare în 20 de ţări şi înregistrează o cifră de afaceri de peste 5,1 miliarde de euro.

Portofoliul SPORT 2000 include branduri comerciale ca: Adidas, Puma, Reebok, Asics, Salomon, Columbia, O’Neil, Wilson, Head, Fisher, Speedo şi multe altele. Branduri exclusiviste sunt în permanenţă dezvoltate special pentru SPORT 2000 şi completează lista produselor dedicate fitness-ului, sporturilor individuale şi de echipă, turismului, cât şi produse pentru uz zilnic.
Austria, Belgia, Croaţia, Finlanda, Franţa, Italia, Germania, Grecia, Irlanda, Spania, Suedia şi UK sunt doar câteva dintre ţările unde Sport 2000 este foarte cunoscut şi bine poziţionat pe piaţă. Compania a fost înfiinţată în 1988 ca şi furnizor de echipamente sportive şi, astăzi, 20 de ani mai târziu, este cel mai iubit magazin de articole sportive din întreaga Europă.
Regulament de plasare a anunturilor