Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit pentru Asociatia NewCo si Amicii (P)

Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit pentru Asociatia NewCo si Amicii (P)
Alege să redirecționezi 2% din impozitul pe venit Asociației NewCo și Amicii pentru a sprijini persoanele cu dizabilități, din categorii defavorizate sau pe cele cu nevoi speciale. Nu te costă nimic! Tot ce trebuie să faci este să redirecționezi o parte a impozitului pe venit deja achitat în anul 2013 Asociației NewCo și Amicii.


Asociația NewCo și Amicii s-a format cu scopul de a sprijini persoanele cu dizabilități de ordin fizic și psihic, prin crearea și susținerea unor locuri de muncă pentru această categorie, ajutându-le să se integreze cât mai ușor în societate și pe piața muncii din România, în vederea dobândirii de către acestea a unei independențe cât mai mari și pentru a crește calitatea vieții în fiecare comunitate în parte.

„Misiunea noastră are ca prioritate crearea unei punți de legătură între persoanele cu dizabilități și societate. Scopul nostru este acela de a forma legături interumane deschise dialogului și comunicării, să fim sprijin celor care au nevoie de ajutor și îndrumare, dar în același timp să fim călăuza, celor care vor să ne cunoască”, au explicat reprezentanții asociației.

Asociația NewCo și Amicii și-a focalizat atenția în decursul primei părți a anului 2013 atât în direcția nevoilor spirituale, cât și materiale ale oamenilor aflați în nevoie. De aceea, asociația a sprijinit mai multe mănăstiri și biserici din țară cu donații ce au constat în produse destinate curățeniei ambientale și produse de igienă personală.

Cei care doresc redirecționare a 2% din impozitul pe venit Asociației NewCo și Amicii pot descărca formularul atașat acestui material. Cererile completate se pot trimite pe financiar@asociatianewco.org.

Detalii suplimentare găsiți pe http://asociatianewco.org/