Recursul lui Carmen Bejan amânat, portarul de la medicină concediat… forţat

20Comentarii
Recursul lui Carmen Bejan amânat, portarul de la medicină concediat… forţat
Avocaţii lui Carmen Bejan au recuzat, joi dimineaţă, una dintre judecătoarele care urmau să analizeze cererea de recurs depusă împotriva deciziei de prelungire a mandatului de arestare preventivă. Apărătorii studentei au reuşit astfel să obţină o amânare, iar recursul va fi judecat abia în 10 septembrie. În tot acest timp, portarul care a dat alarma în cazul crimei de la medicină, ameninţă că va depune plângere la poliţie împotriva administraţiei căminului pentru că a fost concediat forţat.

Chichiţele avocăţeşti răsar ca ciupercile după ploaie în cazul celor doi studenţi medicinişti acuzaţi de crimă. Dacă în prima fază avocaţii lui Carmen Bejan au reuşit să amâne judecarea recursului care presupunea prelungirea mandatului de arestare preventivă trimiţând formularea prin poştă, iată că, în ziua judecării recursului aceştia au reuşit să mai obţină o amânare de o săptămână. Apărătorii tinerei au recuzat unul dintre judecătorii care făcea parte din completul de judecată care trebuia să se pronunţe, joi, în cazul recursului la decizia de a prelungi mandatele de arestare preventivă. Motivul invocat de aceştia a fost că unul dintre judecători, magistrata Anca Nacu, a făcut parte şi din completul de judecată care a analizat şi cererea de recurs depusă în urmă cu câteva zile de apărătorii lui Raul Sergiu Florea. Astfel, susţin ei, Anca Nacu nu ar putea fi imparţială. Avocatul familiei lui Trifu Schroth, Radu Zandomeni, spune că nimic nu este făcut la întâmplare de apărătorii celor doi studenţi. Zandomeni susţine că, conform unei decizii a Curţii Constituţionale, cererile de prelungire a mandatelor de arestare preventivă a celor doi studenţi, dar şi recursurile trebuie judecate în termen. El mai spune că, în cazul în care pronunţarea instanţei se tot amână, apărătorii lui Carmen Bejan pot cere chiar eliberarea acesteia.

Portarul care a descoperit crima, concediat forţat

Iulian Dogaru, portarul care a descoperit crima din căminul de la medicină, acuză administraţia căminului că l-ar fi concediat forţat. Omul povesteşte că a fost chemat de membri conducerii şi a fost obligat să-şi semneze cererea de demisie, în alb. Omul este hotărât să depună plângere la poliţie pentru a se face lumină în cazul său şi este revoltat că a fost găsit ţap ispăşitor pentru o întâmplare pe care chiar el a semnalat-o.


Imagini Carmen Bejan si Raul Florea in arest Carmen Bejan si Sergiu Florea in arest | Imagini criminali Audieri criminali | Imagini crima Crima intr-o camera de camin a Universitatii de Medina Timisoara | Imagini rudele lui Trifu Schroth Rudele barbatului ucis | Imagini Raul Florea la spital Tanarul care a incercat sa se sinucida a ajuns la spital | Video avocatii lui Raul Florea Video | Video declaratii avocat Video | Video declaratii tribunal Video | Video crima la Medicina Video | Video declaratiile rudelor victimei Video | Video Raul Florea la spital Video | Video Raul Florea acuzat de crima Video | Video ancheta crima Video | Video arest preventiv pentru cei doi studenti Video


Studenţii medicinişti acuzaţi de crimă au plecat la Bucureşti

Şi Carmen Bejan, şi Sergiu Florea şi-au lăsat amprentele pe cuţitul cu care l-au ucis pe Trifu Schroth

Fata vroia bani de silicoane şi pentru plata examenelor, spun avocaţii lui Sergiu Florea

Cei doi tineri acuzaţi că l-ar fi ucis şi tranşat pe Trifu Schrott vor să se căsătorească

Din dragoste pentru Carmen Bejan, Raul Sergiu Florea a acceptat să-l tranşeze pe Trifu Schroth

Studenţii acuzaţi de crima de la Medicină rămân după gratii

Studenţii de la Medicină care l-au tranşat pe Trifu Schroth ar fi vrut să scape de maşină şi de cadavru cu ajutorul unei firme de tractări auto

Concluzia anchetatorilor: Trifu Schroth, ucis cu 50 de lovituri de cuţit şi tranşat de cei doi studenţi

Bărbat ucis şi tranşat într-o cameră de cămin de la Universitatea de Medicină din Timişoara20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor