Rectificare de buget la Consiliul Judetean Timis. De unde se taie si unde se suplimenteaza

De Adrian Panduru
Rectificare de buget la Consiliul Judetean Timis. De unde se taie si unde se suplimenteaza
© TION: Rectificare de buget la Consiliul Judetean Timis. De unde se taie si unde se suplimenteaza
În ședința de consiliu județean care va avea loc vineri, 28 octombrie, pe masa aleșilor se va afla și proiectul referitor la bugetul rectificat al județului Timiș. La unele instituții se suplimentează bugetul, iar la altele se diminuează.

Prin proiect se propune rectificarea bugetului pe secțiunea de funcționare și dezvoltare. Ce se rectifică și ce se modifică, dar, mai ales, ce se suplimentează ori se diminuează?

La capitolul Învățământ se suplimentează cheltuielile de personal la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Timiș cu suma de 53.000 lei. Se suplimentează cu suma de 10.000 lei bugetul la C.Ș.E.I. C.P. Recaș pentru materiale și prestări de servicii cu caracter funcțional. Se diminuează bugetul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă D. Ciumăgeanu la cheltuieli cu personal cu suma de 202.000 lei. Se majorează bugetul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă A. Roșca Lugoj cu suma de 76.000 lei pentru achiziționarea de paturi, saltele și dulapuri noi pentru dormitoarele internatului, precum și două canapele noi pentru camerele de zi. Se majorează bugetul Liceului Tehnologic GH. Atanasiu Timișoara cu suma de 73.000 lei. Se dau bani în plus și la Muzeul Național al Banatului – 100.000 lei pentru realizarea evenimentelor culturale cuprinse în planul minimal. Se diminuează prevederile bugetare ale Asociaților sportive cu suma de 704.000 lei și se suplimentează bugetul Agendei sportive – sportul pentru toți cu suma de 704.000 lei.

Veniturile și cheltuielile totale ale bugetului local al județului Timiș rămân nemodificate la nivelul: total venituri buget local 441.048.000 lei și total cheltuieli buget local 539.051.000 lei, diferența între venituri și cheltuieli reprezentând 98.003.000 lei, sumă acoperită din excedentul anilor precedenți.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !