Recompensă pentru jandarmul care l-a prins pe cuţitarul din Complex

Reactualizat la:
Recompensă pentru jandarmul care l-a prins pe cuţitarul din Complex
Jandarmul care l-a prins pe bărbatul care a înjunghiat o familie întreagă din Timişoara va fi recompensat, deocamdată, doar cu o citare prin ordin de zi pe unitate, deoarece Gruparea Mobilă de Jandarmi nu are fonduri pentru o recompensă mai substanţială.

Reamintim că jandarmul de 33 de ani se afla, sâmbătă, în ziua sa liberă, când l-a observat, în Piaţa Badea Cârţan, pe bărbatul suspectat că a înjunghiat o întreagă familie din Timişoara. Profitând de faptul că era în civil, jandarmul l-a urmărit pe suspect şi şi-a anunţat colgii, care au reuşit prinderea acestuia.

Pentru fapta sa, conducerea unităţii a propus să fie premiat. Deocamdată doar cu o citare prin ordin de zi pe unitate, dar, în perspectivă, se anunţă şi un premiu bănesc, când vor exista fonduri pentru acest lucru.

„Jandarmul care şi în timpul său liber nu a uitat de sarcinile de serviciu este plutonier în cadrul Grupării Mobile Timişoara, fiind „om de arme” din 1999. Are 33 de ani, familist, iar, în timpul liber, pe lângă prinderea persoanelor ce comit infracţiuni, este pasionat de sportul minţii. Deci, dincolo de uniformă, este un om obişnuit. Apreciat de colegi pentru seriozitatea sa, a fost propus, pentru fapta menţionată, să fie premiat în bani. Asta, în perspectivă. Deocamdată fondurile băneşti sunt sublime, recompensa reducându-se la o citare prin ordin de zi pe unitate. Oricum, calităţile sale şi fapta amintită nu sunt evaluabile în vreo monedă…”, am aflat de la ofiţerul de relaţii publice al Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara, Horia Pârvoni.Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor