Recensamantul populatiei si al locuintelor la Giroc

Furnizarea de date eronate sau incomplete constituie contravenţie şi se sancţionează
Furnizarea de date eronate sau incomplete constituie contravenţie şi se sancţionează
În perioada 20 – 31 octombrie 2011 pe întreg teritoriul României se va efectua Recensământul populaţiei şi al locuinţelor. La nivelul comunei Giroc sunt constituite 29 de sectoare de recensământ : 20 de sectoare în localitatea Giroc şi 9 sectoare în localitatea Chişoda).

Recenzorul cu rol de coordonare la nivelul comunei Giroc este Jeflea Laura, inspector în cadrul S.P.C.L.E.P. Giroc. Se vor recenza: clădiri, unităţi de locuit (locuinţe şi alte unităţi de locuit, spaţii colective de locuit), gospodării şi persoane.

Înregistrarea informaţiilor se va face la domiciliul/reşedinţa persoanelor de către recenzori, pe baza declaraţiei pe proprie răspundere a persoanelor recenzate sau de către un membru al gospodăriei cu capacitate deplină de exerciţiu. Pentru o înregistrare corectă a datelor de identificare a persoanelor, cetăţenii vor prezenta actul de identitate, certificatul de naştere (în cazul minorilor), iar pentru persoanele de altă cetăţenie, sau fără cetăţenie, documente de trecere a frontierei sau documente eliberate de autorităţile române care atestă dreptul de şedere pe teritoriul României.

Toate informaţiile culese în timpul recensământului sunt date confidenţiale, fiind supuse protecţiei speciale conform prevederilor legale. Acestea vor fi utilizate doar în scopuri statistice. Pe toată perioada desfăşurării recensământului, în îndeplinirea atribuţiilor ce le revin, personalul de recensământ şi membrii comisiilor de recensământ se identifică prin prezentarea legitimaţiei care să le ateste calitatea. Împiedicarea persoanelor implicate în acţiunea de recensământ pentru efectuarea înregistrărilor şi controlul datelor, refuzul furnizării informaţiilor prevăzute în programul de înregistrare sau furnizarea de date eronate sau incomplete constituie contravenţie şi se sancţionează conform legii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor