Premii pentru varstnicii din Recas

De Corina Eva
Premii pentru varstnicii din Recas
Maturitatea şi înţelegerea au fost recompensate la Recaş. Un număr de 35 de persoane care au împlinit 80 de primăveri şi 14 cupluri care au adunat împreună 50 de ani de căsătorie au fost premiate de Primăria Recaş şi Consiliul Local.

Timpul a trecut repede, parcă nici nu le vine să creadă… Ani la rând au fost concentraţi pe munca lor şi iată-i acum împliniţi. Viaţa le-a fost presărată cu bune şi rele, dar cel mai de preţ dar le sunt copiii şi nepoţii.

Primăria Recaş alături de Consiliul Local a dorit să le facă o surpriză bătrânilor care au împlinit 80 de ani de viaţă şi 50 de ani de la căsătorie. Astfel, 35 de persoane şi 14 cupluri au fost invitate la Casa de Cultură, unde au fost premiate. Momentul a fost unul deosebit, bătrâneii s-au revăzut, unii nu se mai întâlniseră de ani buni, au depănat amintiri şi au glumit împreună. Instituţiile implicate le-au oferit o masă caldă, o sumă simbolică şi toată consideraţia lor.

Bătrâneţea este perioada în care fiecare individ face o evaluare a drumului parcurs. Pentru unii, această retrospectivă este o bucurie a realizărilor de peste viaţă, iar pentru alţii regret pentru lucrurile pe care nu le-au făcut la momentul respectiv. Cu acest prilej, organizatorii acestui eveniment le-au sugerat celor cu mai puţine primăveri strânse în albumul vieţii să încerce să-i ajute pe bătrânii pe care îi au în preajmă, să accepte modificările venite din pricina vârstei şi să-i ajute să nu se simtă fără valoare. Să nu uităm că sentimentul utilităţii şi prezenţa optimismului asigură o încetinire a procesului de îmbătrânire.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

Recaş.
TION.RO

Search in Recaş

Filtrare cautari

Contacteaza-ne
Adrese utile