Razii printre cerşetorii din Timişoara

10Comentarii
Razii printre cerşetorii din Timişoara
Zeci de cerşetori au fost ridicaţi de pe străzi şi din clădirile dezafectate din Timişoara în urma unei acţiuni a Poliţiei Comunitare şi Poliţiei Municipiului Timişoara.

Raziile poliţiştilor au avut loc în toate zonele în care se ştie că există cerşetori, acestea fiind Piaţa Badea Cârţan, Piaţa Giroc, Piaţa 700, Piaţa Iosefin, Compexul Studenţesc, străzile Cerna, Divizia 9 Cavalerie, Circumvalaţiunii, Nicolae Bălcescu, zona Gării de Nord. În urma acţiunii de amploare a poliţiştilor au fost ridicaţi şi conduşi la secţiile de poliţie din municipiu 30 de cerşetori.

Cei mai mulţi oameni fără adăpost au fost descoperiţi pe strada Amforei, într-o clădire dezafectată care a fost odată un service auto. În subsolul acestei clădiri poliţiştii au dat peste zece persoane care locuiau în condiţii insalubre, iar atunci când se îmbătau, susţin oamenii care locuiesc în zonă, făceau scandal.

Toţi cei ridicaţi de pe străzi şi din clădirile dezafectate au fost conduşi la secţiile de poliţie din Timişoara unde au fost amprentaţi, introduşi în baza de date şi amendaţi cu suma de 100 de lei. Cei care nu locuiesc cu forme legale în Timişoara au fost îndrumaţi spre localităţile de domiciliu.

Aceasta este prima acţiune de acest fel organizată de Poliţia Comunitară în colaborare cu Poliţia Municipală, în anul 2010.10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor