Râdeţi cu Gigi Becali!

10Comentarii
Râdeţi cu Gigi Becali!
Gigi Becali e un tip care cu greu îşi poate ţine gura. Iar din acest motiv a oferit de-a lungul timpului numeroase perle. Cele mai amuzante se regăsesc mai jos:

Nici nu ştiţi ce sensibilitate am eu în suflet, dar nu ştiu să mă exprim. Dacă aş şti, aş vorbi mai frumos decât Liiceanu şi Pleşu.

Am citit “Manualul războinicului luminii” cu două markere. Cu galben am subliniat pasajele care mi-au plăcut şi unde m-am identificat cu eroul cărţii, iar cu verde pe cele care nu mi-au plăcut şi nu le-am citit.

Dacă mă respecţi o dată, te respect şi eu tot o dată. Dacă nu mă respecţi o dată, eu nu te respect de cinci ori.

Ştiţi cât de mult scuip eu televizorul la mine acasă? Cum văd un nenorocit care vorbeşte de binele public, cum îi trag un scuipat.

După ce-am văzut filmul Mihai Viteazul, mi-am zis că vreau să fac şi eu pentru România ce-a făcut Mihai Viteazul sau măcar Amza Pellea.

Am vorbit cu văru-meu Giovani şi cu Victor să facem un partid care să fim mai tari ca fraţii Kennedy. Am fi condus România. Dar n-au vrut, fraierii. Partidul Noua Generaţie are o orientare de centru, când la stânga, când la dreapta, de la caz la caz.

Două ore şi jumătate n-a existat nicio secundă în care să nu fiu campion

Eu am ajuns aici pe labele mele de urs şi pe sabia mea.

Eu cu viaţa mea, în fiecare dimineaţă de când mă dau jos din pat, fac istorie.

M-am lăsat de fumat fiindcă dacă fumam însemna că ţigara era mai puternică decât mine, şi-atunci cum mai puteam eu să conduc ţara?

M-am certat şi cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanţă, dar nu ne-am insultat. În schimb, Marian Iancu e obraznic și umblă cu tot felul de jargoane care nu e bine să le dai la presă.

Steaua va purta zimbrul lui RAFO pe piept pentru un milion de euro. Asta înseamnă că Steaua nu-şi murdăreşte tricourile decât pentru sume care merită.

Dacă marcăm un gol la început, pe urmă putem să jucăm şi la 0-0.

N-are cum să mă bată Copos pe mine în postul Paştelui. El e utecist, eu sunt creştin. Păi credeţi că Dumnezeu nu vede?

Meritul pentru titlul câştigat de Steaua e 50% al lui Olăroiu şi 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu.

Dacă tot pupă icoanele de dimineaţă până seara, Iordănescu trebuia să se înscrie într-un partid creştin-democrat, nu social-democrat.

Atunci când sunt supărat, mă retrag între oile mele şi mă liniştesc.

“Dacă marcăm un gol la început, pe urmă putem să jucăm şi la 0-0.”
Gigi Becali,
finanţator Steaua

Sursa: Prosport10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor