Rabdare oameni cu nevoi speciale din Timis, comisia pleaca in vacanta

De T. Ex.
1Comentariu
Comisia de evaluare a persoanelor cu handicap pleaca in vacanta timp de o luna
Comisia de evaluare a persoanelor cu handicap pleaca in vacanta timp de o luna
Vacanţa pentru unii, sezon mort pentru alţii. Plecarea în concediu de odihnă a celor care se ocupă cu „evaluarea complexă” a persoanelor cu handicap din judeţul Timiş îi lasă, vreme de o lună, cu ochii-n soare pe beneficiarii acestui serviciu.

În perioada 18 iulie – 19 august 2011, va fi întreruptă activitatea de evaluare la Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor cu Handicap din cadrul DGASPC Timiş.

„Aceasta survine ca urmare a reducerii numărului de personal din cadrul serviciului, în lunile de vară, prin plecarea în concediu de odihnă, precum şi ca urmare a plecării în concediu a membrilor Comisiei de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulţi Timiş. Întreruperea nu va afecta în niciun fel activitatea de finalizare a dosarelor de încadrare în grad de handicap, verificarea documentelor justificative aduse de către persoanele cu dizabilităţi, verificarea şi programarea dosarelor depuse prin Registratură sau corespondenţa cu persoanele fizice/juricice”, dă asigurări Serviciu de Relaţii Publice de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş.

Programul cu publicului al Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor cu Handicap rămâne neschimbat, respectiv de luni până vineri, între orele 8 şi 16. Informaţii suplimentare privind activitatea Serviciului de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulţi Timiş pot fi obţinute la numărul de telefon 0256-490925.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor