PVC de la Easteuro, partenerul ideal al casei tale

PVC de la Easteuro, partenerul ideal al casei tale
ADVERTORIAL. Să creezi un brand adevărat nu este lucru ușor și necesită timp și sacrificii. O demonstrează reprezentanții Easteuro, care de 17 ani le oferă celor din partea de vest a țării calitate și servicii ireproșabile. Cei de la Easteuro demonstrează prin fiecare comandă onorată că au reușit să construiască un adevărat brand în domeniu.

Businessurile adevărate se construiesc în timp, iar încrederea clienților se câștigă cu seriozitate și pasiune. Printre ei sunt însă și timișorenii de la Easteuro, cei care îți pot dezvălui rapid care este secretul.

„Primul atelier de producție a funcționat în Timișoara, într-un spațiu închiriat de 350 mp și o echipă de 5 angajați. In cadrul acestui atelier linia de producție era mecanică”, povestesc cei de la Easteuro.

Specialiștii de la Easteuro folosesc profile cu 4, 5 sau 6 camere, cu rigiditate ridicată și rezistență la încovoiere, pentru o adâncime de construcție de 73 mm. Produsele au grosimea peretelui exterior de la 2,5-3 mm, etanșare cu 2-3 rânduri de garnituri, coeficient de transfer termic de 1,27 W/m2K pentru profile armate, dar și rezistență ridicată la condiții de mediu. Ferestrele au dimensiunile măsurate, cu unul sau mai multe canaturi, fixe sau mobile, cu deschidere simplă sau oscilo-batantă. Formele clasice ale ferestrei pot fi înlocuite cu unele neregulate, potrivite oricărui tip de spațiu.

De 17 ani, Easteuro încearcă să vină în întâmpinarea clienților care doresc să renoveze sau să construiască imobile de orice fel, oferind tâmplărie PVC cu geam termopan de calitate, cu accesoriile aferente. De asemenea, personalul calificat din cadrul companiei oferă servicii de specialitate în domeniul tâmplăriei PVC cu geam termopan.
Regulament de plasare a anunturilor