Puteti depune proiecte pentru Timotion – eveniment sportiv caritabil in vestul tarii

De Adrian Panduru
Puteti depune proiecte pentru Timotion – eveniment sportiv caritabil in vestul tarii
© foto: Timotion
Aveți proiecte în sprijinul comunității pentru care doriți finanțare? S-a dat startul înscrierilor la Timotion 2019, cel mai mare eveniment sportiv în scop caritabil din Vestul României.

Starul înscrierilor s-a dat în 1 octombrie 2018 și aveți timp până în 9 noiembrie să depuneți proiectul pentru care aveți nevoie de finanțare. Organizațiile și grupurile de inițiativă din vestul țării, care au idei de proiecte pentru anul 2019, au șansa să beneficieze de colectare de fonduri prin intermediul celui mai mare eveniment sportiv în scop caritabil din Timișoara. Ediția Timotion 2019 va oferi acces la finanțare din donații pentru 20 de proiecte.

Vor fi luate în considerare proiectele de sănătate sau culturale, proiectele de revitalizare turistică sau organizarea unor programe care să încurajeze integrarea, colaborarea, spiritul civic, respectul față de mediu, diversitatea sau depășirea unor bariere sociale sau economice. Pot depune proiecte organizațiile din Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș-Severin. Ghidul Solicitantului și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul www.timotion.ro.

„Încurajăm organizațiile și grupurile de inițiativă să fie cât mai creative în construcția proiectelor și să aibă în vedere misiunea comună pe care ne-o asumăm. Să combatem, într-un fel sau altul, indiferența, ignoranța, inegalitatea de șanse, discriminarea sau izolarea anumitor categorii de persoane. Ne dorim să promovăm implicarea și colaborarea pentru a crea o comunitate bazată pe valori. Colaborarea, transparența, conectarea, contribuția, cunoașterea, inovația, demnitatea și respectul se numără printre valorile TIMOTION”, a spus Daniela Chesaru, directorul executiv al Fundației Comunitare Timișoara.

Organizatorii Timotion sunt Fundația Comunitară Timișoara și Asociația Club Sportiv Alergotura.

În 14 decembrie 2018 vor fi anunțate cele 20 de proiecte, urmând să înceapă campaniile de colectare de fonduri pentru ele.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor