Puteţi depune actele pentru ajutoarele de încălzire!

1Comentariu
Puteţi depune actele pentru ajutoarele de încălzire!
Timişoara – Începând de luni, până în 21 noiembrie, timişorenii pot depune la Colterm cererile şi declaraţiile pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului suplimentar de încălzire a locuinţei. Asta, dacă se încadrează în tranşele de venituri prevăzute de lege!

Cererile şi declaraţiile pe proprie răspundere pentru ajutoarele de încălzire a locuinţei cu energie termică trebuie depuse, împreună cu mai multe acte doveditoare privind situaţia locativă şi veniturile solicitantului, la unul din cele 16 puncte termice ale Colterm. Este vorba de ajutorul suplimentar de încălzire a locuinţei cu energie termică furnizată în sistem centralizat, acordat de la bugetul local, în cazul celor cu un venit lunar net pe membru de familie de până la 800 de lei, precum şi ajutorul care se acordă de la guvern, pentru cei cu un venit lunar net de până la 615 lei. În cazul familiilor şi persoanelor singure cu venitul lunar net pe membru de până la 615 lei, care odată cu cererile pentru ajutorul guvernamental au depus şi declaraţiile tip privind proprietăţile deţinute, ajutorul de la bugetul local se acordă pe baza dosarului depus iniţial. Ceilalţi trebuie să prezinte: copii după actele de identitate, adeverinţă de la asociaţia de proprietari/locatari pentru persoanele care nu au domiciliul sau reşedinţă la adresa pentru care solicită ajutorul, acte din care rezultă calitatea titularului – proprietar (contract de vânzare-cumpărare, extras CF), chiriaş (contract de închiriere), împuternicit (împuternicire de la proprietar/titularul contractului de închiriere) şi acte privind veniturile nete realizate de familie în luna anterioară. Informaţii suplimentare la telefon 0256/293.884.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor