Pune-ti amprenta asupra orasului tau!

Pune-ti amprenta asupra orasului tau!
ADVERTORIAL. Știai că prima fotografie a fost realizată în anul 1826 de către Nicephore Niepche, iar poza a fost făcută pe o placă de cositor acoperită cu un derivat din petrol? De-a lungul timpului, însă, arta fotografică a evoluat foarte mult, iar numărul de poze care s-au făcut în perioada 1800 și 1900 este echivalent cu cel pe care îl adunăm astăzi în doar 2 minute.

Fotografia a devenit mediul în care se manifestă diferitele perspective ale fiecăruia dintre noi, iar spațiul urban reprezintă un subiect plin de provocări, transformările acestuia fiind surprinse întotdeauna de artiști într-o diversitate de proiecte și abordări din cele mai diferite. Pentru a încuraja libera exprimare a tinerilor într-un spațiu care merită redescoperit, Lidl invită oamenii din Timișoara să surprindă cele mai frumoase locuri din oraș în cadrul Lidl Art Spot, un concurs tematic de fotografie experimentală, cu tema „Orașul nostru prin ochii mei”. Timișorenii pot crea, astfel, o conexiune între valorile cu specific local și arta fotografică contemporană prin propria viziune.

Dacă îți dorești să participi la concurs, surprinde locurile tale preferate din oraș, intră pe surprize.lidl.ro/art-spot și înscrie până la 3 fotografii, care vor fi jurizate de experți în arta fotografică și de un reprezentant Lidl. Acestea trebuie să fie originale, însă pot fi supuse oricărei forme de intervenție artistică, digitală sau analogică.

Dacă va fi aleasă câștigătoare, fotografia ta va fi expusă în magazinul Lidl din Dumbrăvița, situat pe Strada Petofi Șandor, nr. 150, primul magazin construit după un nou concept. În plus, vei beneficia și de o excursie de 5 stele la Berlin, oferită prin Lidl Tour. Pentru premiul II, câștigătorul va primi o dronă foto, iar artistul clasat pe locul III va primi o cameră foto 360°.

Până pe 13 noiembrie, pune-ți la încercare creativitatea și fotografiază și tu cele mai surprinzătoare locuri din Timișoara. Înscrie lucrările pe surprize.lidl.ro/art-spot și poți fi chiar tu câștigătorul concursului Lidl Art Spot din Timișoara.

Mai multe detalii despre concurs și regulamentul sunt disponibile pe surprize.lidl.ro/art-spot.