Publi24.ro ofera utilizatorilor serviciul de Livrare Gratuita si Verificare Colet

Reactualizat la:
Publi24.ro ofera utilizatorilor serviciul de Livrare Gratuita si Verificare Colet
Site-ul de anunțuri gratuite Publi24.ro lansează la nivel național serviciul de Livrare Gratuită și Verificare Colet, oferind celor care vând și cumpară diverse produse un beneficiu suplimentar major în comparație cu celelalte site-uri de anunțuri existente în România.


Datorită acestui serviciu, utilizatorii site-ului beneficiază în mod gratuit atât de transportul produsului/coletului de la vânzător la cumpărător, cât și de verificarea produsului la livrare.

Publi24.ro mai oferă posibilitatea verificării produsului la livrare timp de maxim 7 minute, asigurându-i pe cumpărători că vor primi ceea ce văd pe site și nu altceva.

„Utilizatorii vor fi mai încrezători în a cumpăra produse afișate pe site și se vor putea bucura de produsele dorite cumpărându-le la prețuri mult mai mici. Oferind acest serviciu utilizatorilor noștri suntem încrezători că vânzarea-cumpărarea de produse pe Publi24 la nivel național va fi un real succes, fiecare parte implicată având numai de câștigat”, a declarat Lucian Luncan, managerul Publi24.

Tot ce trebuie să știi despre serviciul „Livrare gratuită și verificare colet”

Cei care postează anunțuri pe Publi24.ro pot beneficia de 3 livrări gratuite lunar dacă trimit colete cu greutate maximă de 10 kg cu dimensiunile maxime stabilite (lungime 60 cm, lățime 50 cm, înălțime 30 cm) în localitățile din rețeaua standard FAN Courier și care respectă termenii și condițiile serviciului de curierat FAN Courier.

Pentru a beneficia de livrarea gratuită a coletului vânzătorii trebuie doar să activeze acest serviciu prin simpla modificare a unui anunț deja existent pe site sau prin adăugarea unui anunț nou. După ce a postat anunțul cu livrare gratuită, vânzătorul poate să dea comanda de livrare completând din contul său formularul dedicat acestui serviciu. Totul se desfășoară doar în câteva minute, fiind foarte simplu de finalizat.

Cumpărătorii trebuie să caute pe site-ul Publi24 anunțuri care oferă serviciul de „Livrare gratuită și verificare colet”. După ce a luat legătura cu vânzătorul, cumpărătorul trebuie doar să-i comunice acestuia datele de livrare și numărul de telefon la care poate fi contactat de către curier.

Mai multe detalii despre serviciul „Livrare gratuită și verificare colet” pot fi găsite pe site.

Site-ul de anunțuri Publi24 există din anul 2002 pe piața din România și aparține trustului de presă austriac Russmedia. Brand-ul actual datează din 2009, site-ul fiind înființat inițial sub numele de Publitim.ro.

Russmedia România face parte din trustul de presă Russmedia GmbH si desfășoară activități în România, Ungaria, Austria și Germania. Pe piața locală este un important jucător în business-ul online și deține mai multe titluri de presă locală din vestul țării, printre care Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Jurnal Arădean, Agenda și PubliTim.

Grupul Russmedia este o companie internațională de media cu o istorie de aproape 100 de ani. Mai bine de 1.500 de angajați lucrează pentru Russmedia în cele 28 de sedii din Europa. Competențele de bază sunt dezvoltarea, producția și vânzarea produselor digitale și publicarea produselor printate.