Provocarea Agenţilor de Dezvoltare Locală

Provocarea Agenţilor de Dezvoltare Locală
TIMIŞOARA - Centrul de Asistenţă Rurală a organizat joi, în Sala Mare a CJT, ultima întâlnire a Promotorilor Locali, Agenţi de Dezvoltare Locală din acest an. La întâlnire au participat 18 reprezentanţi ai primăriilor rurale din judeţele Timiş şi Arad precum şi reprezentanţii Consiliului Judeţean Arad.

Au mai luat parte experţi din cadrul Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, Agenţia teritorială Deva (care cuprinde în raza sa teritorială judeţele din regiunea Vest). Unul dintre subiectele abordate au fost reglementarea serviciilor de utilităţi publice (alimentarea cu apă, canalizare, salubrizarea localităţilor şi iluminatul public), A.N.R.S.C. fiind instituţia care monitorizează aplicarea şi respectarea de către operatori şi autorităţile administraţiei publice locale a legislaţiei primare în domeniul serviciilor de utilităţi publice şi aplică sancţiuni în cazul nerespectării acestora. Creşterea capacităţii de absorbţie a fondurilor nerambursabile ţin de un accces facil la cele mai noi informaţii din domeniu precum şi la o atentă şi continuă perfecţionare a experţilor fie că lucrează în sectorul bussiness, fie că lucrează în sectorul public. Până în acest moment, în judeţul Timiş lucrează 64 de Promotori Locali, Agenţi de Dzvoltare Locală (ADL), 19 sunt în judeţul Arad, unul în judetul Caraş – Severin, unul în judeţul Hunedoara şi, la nivel naţional, numărul acestora este de peste 231 de funcţionari.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor