Proiectul centurii de sud a Timisoarei, rezultatul eforturilor echipei tehnocrate

Proiectul centurii de sud a Timisoarei, rezultatul eforturilor echipei tehnocrate
ADVERTORIAL. Echipa USR Timiș salută informațiile potrivit cărora Timișoara va beneficia de sprijin din partea Ministerului Transporturilor pentru realizarea centurii auto ocolitoare.

„Ne bucură că, la capătul a aproape zece ani în care proiecte importante de infrastructură ale orașului nostru au fost ținute la sertar din cauza lipsei de implicare și a neputinței clasei politice, acum, în sfârșit, lucrurile par să intre pe un făgaș normal pentru Timișoara.

Nu putem să nu constatăm faptul că, pentru a-i scoate din inerție pe toți factorii de decizie, a fost nevoie ca aceste proiecte ale Timișoarei să fie aduse în mod repetat în spațiul public, fiind expuse și susținute într-un mod profesionist de către un pasionat de infrastructură: fostul consilier pe probleme de infrastructură al premierului Dacian Cioloș, candidatul USR Timiș pentru Camera Deputaților, Cătălin Drulă.

Chiar dacă în acest moment alții sunt cei care se împăunează cu rezultatele eforturilor întreprinse în ultimele luni de echipa tehnocrată, pașii înainte mult așteptați pe care Timișoara îi face abia acum în ce privește proiectele sale majore de infrastructură ne îndreptățesc să credem că timișorenii pot evalua, în deplină cunoștință de cauză, impactul real al unor demersuri făcute cu profesionalism, determinare și bună-credință. Speranța noastră aceasta și este, în fapt: că momentul decembrie 2016 va reprezenta pentru România și pentru Timișoara o victorie a oamenilor de bun simț în fața unei generații de politicieni deprinși exclusiv cu exersarea unei retorici sterpe de conținut.

Noi credem că trecerea de la promisiuni la fapte trece prin asumare, profesionalism și bună-credință. Iar acesta este doar un prim exemplu pe care echipa USR Timiș vi-l oferă pentru a vă convinge că acum, în sfârșit, aveți cu cine vota! #aicucine”, au transmis reprezentanții USR Timiș.




Regulament de plasare a anunturilor