Proiectul “’60-’90-’60. Copilărie retro” la final

Proiectul “’60-’90-’60. Copilărie retro” la final
Timişoara - 2000 de volume strânse de-a lungul a aproape cinci luni vor fi donate şcolilor din Sacoşul Turcesc, Ghizela şi Chevereş.

Librăriile Cărtureşti şi Centrul Cultural Francez din oraş au îndemnat timişorenii să doneze cărţi pentru copiii de la sate. Ce a ieşit? S-au strâns în jur de 5000 de volume, din păcate nu toate în stare foarte bună. Multe dintre ele fie erau foarte deteriorate, fie s-au dovedit a fi nu foarte potrivite pentru copii. “E păcat cum unii oameni au văzut în această campanie doar o modalitate de a scăpa lucrurile de care nu mai au nevoie”, a spus Cosmin Lungu, din partea librăriilor Cărtureşti. Cu toate acestea, în urma sortării au rămas 2000 de volume care vor ajunge la copiii ce învaţă la şcoala Berini din Sacoşul Turcesc şi la şcolile din Chevereş şi Ghizela. “Lada cu amintiri” se va îmbogăţi şi cu o colecţie de reviste şi cărţi în limba franceză, donate de Centrul Cultural Francez din oraş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !