Proiect 3D si designer de interior pentru casa ta, gratuit, la Ceramiche Mariner Timisoara

Proiect 3D si designer de interior pentru casa ta, gratuit, la Ceramiche Mariner Timisoara
ADVERTORIAL. Anul acesta este momentul să-ți renovezi locuința? Sau poate îți construiești o casă sau îți cumperi un apartament? N-ai nicio idee, dar vrei să fie ceva la modă ori ceva cât mai simplu? Sau poate te-ai gândit la un design minimalist pentru casa ta? Nicio problemă!

La showroomul Ceramiche Mariner te așteaptă un designer de interior profesionist, dispus să îți arate în 3D cum va arăta casa ta după renovări. Iar pentru aceste servicii nu va trebui să plătești nimic în plus pe lângă produsele cumpărate de la compania care vine oricum cu prețuri de producător la marfa din showroom.

La showroomul de pe strada Divizia 9 Cavalerie nr. 64, marfa vine direct din Italia, iar clienții care au pus ochii pe gama largă de produse pusă la dispoziție de companie au parte de o sumedenie de surprize.

E foarte simplu să-ți redecorezi casa cu ajutorul Ceramiche Mariner. Trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli. În primul și în primul rând, trebuie să te gândești cum vrei să arate noua încăpere. Sau noile încăperi. Alegi culorile, fie că sunt calde sau reci și le spui specialiștilor de la showroom ce ți-ai dori. Nu te-ai decis și vrei doar să cercetezi piața? Aruncă un ochi pe site-ul companiei sau cere informații de la profesioniștii de acolo! Apoi, poți foarte ușor să creezi o imagine 3D personalizată pe dimensiunile încăperii în cauză și cu modelele pe care ai pus ochii. Odată ce e gata proiectul 3D, un designer interior te așteaptă să pui la punct ultimele detalii. Pe site-ul Ceramiche Mariner poți analiza proiecte 3D ale altor clienți ai companiei, poate îți faci o idee despre ce ți-ai dori!

„După stabilirea materialului și modelului dorit împreună cu personalul nostru calificat în Arhitectură (design interior și mobilier), vom calcula prețul total. Bineînțeles, în funcție de cantitatea necesară și de modelul ales se poate oferi un discount, suntem o companie cu prețuri de producător. Toate aceste servicii sunt puse la dispoziția clienților noștri gratuit, chiar dacă în cele din urmă unii se răzgândesc. Marfa poate fi depozitată la noi chiar și după ce e cumpărată, până când clientul decide să înceapă lucrările”, ne-au declarat reprezentanții Ceramiche Mariner.

Dacă te-am convins, ar trebui să te pregătești pentru ca la comandarea mărfii necesare, fie că este vorba despre gresie, faianță sau brâuri, mozaic sau elemente speciale pentru scări, să achiți un avans de 30%, restul banilor urmând să îi plătești atunci când marfa este pe stoc, dacă nu o găsești deja în showroom.

Ceramiche Mariner se adresează tuturor segmentelor de pe piața de specialitate, prin produse de înaltă calitate și personal adecvat pentru asistarea cumpărătorilor. Oricare ar fi alegerea, cu siguranță o veți găsi la Ceramiche Mariner.

Compania italiană a început să comercializeze produse ceramice de interior și exterior încă din anul 1984, în Italia, fiind una dintre cele mai importante firme de distribuție, care răspundea nevoilor diferitelor companii, de la cele mai mici până la cele mai mari, atât în țară, cât și în străinătate. În 2009 a ajuns și în România, chiar la Timișoara. Cu o experiență de 31 de ani, Ceramiche Mariner se remarcă prin specializare, design, cercetare, tehnologie și calitate.