Programul de sarbatori la Offline Pub: Star Wars Premiere Party, concert de colinde jazz, X-mas Party de Ajun si After-Party in prima zi de Craciun

Programul de sarbatori la Offline Pub: Star Wars Premiere Party, concert de colinde jazz, X-mas Party de Ajun si After-Party in prima zi de Craciun
ADVERTORIAL. Offline Pub, singurul pub de gameri din Timisoara, va invita sa lasati familia acasa, sa faceti abstractie de la mancare si sa petreceti cateva zile de sarbatoare alaturi de prieteni.

18 Decembrie – STAR WARS PREMIERE PARTY
Sarbatoreste lansarea celui mai anticipat film al galaxiei la Offline Pub. Uimeste-ne cu devotamentul tau fata de Han Solo, Yoda, Luke, Leia sau Darth Vader si vino imbracat ca personajul tau preferat.

19 Decembrie – Open Mic Night
Seara microfonului deschis – Daca ai fost refuzat de Vocea Romaniei, poti sa iti incerci norocul alaturi de prieteni la Offline Pub. Poate ai o chitara si ai dori sa impresionezi pe cineva. Sau poate vrei doar sa reciti o poezie. Te asteptam la Open Mic Night.

20 Decembrie – WCA League of Legends Finals
Urmareste live la Offline Pub finala World Cyber Arena 2015.

21 Decembrie – JAZZ CAROLS – The Christmas Concert
Concert de colinde internationale alaturi de Alina Mihocas, Ion Dorobantu si Victor Miclaus. Intrarea libera, concertul incepe la ora 9 pm.

23 Decembrie – K-POP Night
Singurul loc din Timisoara unde poti asculta muzica pop coreeana. Petrecerea K-POP incepe de la ora 9 pm.

24 Decembrie – X-MAS Party
O petrecere speciala de Craciun alaturi de DJ Laurentiu Marcu. Intrarea libera. Party-ul incepe la ora 10 pm.

25 Decembrie – X-MAS After-Party
Continuarea petrecerii de Craciun, pentru cei care vor o pauza de la familie, mancare sau… cadouri? Intrarea este libera, iar party-ul incepe la ora 10 pm.

26 Decembrie – Open Mic Night
Daca este sambata, este Open Mic Night la Offline Pub.

Offline Pub este deschis in fiecare zi incepand cu ora 9 am.
Zona Unirii – strada Paul Chinezu nr. 6
www.offlinepub.ro
Regulament de plasare a anunturilor