Program modificat la Serviciul Persoane cu Handicap

De Delia S. Barbu
Program modificat la Serviciul Persoane cu Handicap
Program modificat la Serviciul Persoane cu Handicap
Programul cu publicul la Serviciul Evidenţă Drepturi Persoane cu Handicap, compartiment de specialitate din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, cu sediul pe Str. Frantz Liszt, nr. 3 din Timișoara se modifică. S-a stabilit modul de eliberare a biletelor CFR şi auto pentru persoanele îndreptăţite.

Astfel, începând cu data de 23 ianuarie 2012, programul cu publicul se va desfăşura astfel: luni, marți, miercuri între orele 11,00 – 16,00 și joi, vineri între orele 8,00 – 13,00.

“În acest interval de timp persoanele interesate şi îndreptăţite îşi vor putea ridica biletele de călătorie gratuită CFR pentru transport interurban. Biletele auto pentru transport gratuit interurban se vor distribui în măsura în care fírmele de transport auto vor încheia convenții de colaborare cu D.G.A.S.P.C. Timiş şi vor tipări şi transmite biletele auto. Bilete se distribuie la sediul din strada Frantz Liszt, nr.3”, precizează reprezentanţii DGASPC.

Persoanele cu handicap şi alte categorii de persoane îndreptăţite vor avea dreptul la gratuitatea transportului interurban, la alegere, cu orice tip de tren, în limita costului unui bilet la tren interregio IR (accelerat) cu regim de rezervare la clasa a II-a.

Persoanele solicitante trebuie să prezinte legitimaţia de transport interurban şi actul de identitate al persoanei cu handicap şi al solicitantului altul decât persoana cu handicap / asistentului personal, după caz; asistentul personal trebuie să prezinte şi adeverinţa de salariat eliberată de către primăria angajatoare.Persoanele cu handicap care au şi calitatea de pensionari şi urmează să primească de la Casa Naţională de Pensii taloanele de călătorie compensate 50%, nu trebuie să prezinte adeverinţa de la Casa Judeţeană de Pensii Timiş; ele vor face dovada  renunţării la aceste taloane prin predarea lor la S.E.D.P.H.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !