Program încãrcat

Program încãrcat
TIMIŞOARA – An cu multe competiţii pentru iubitorii sporturilor pe patru roţi din judeţul Timiş.

Campionatul Europei Centrale la karting şi raliu, etapa internaţionalã de gran-turisme de la Bucureşti, pentru railuri, dar şi pentru karting, Campionatul naţional de vitezã pe traseu montan, circuitul internaţional Logan, Campionatul judeţean de raliu şi karting pentru licenţiaţi şi nelicenţiaţi, plus Campionatul naţional de raliuri.

Acestea sunt competiţiile la care piloţo timişeni vor participa în 2008, dar la care va lua parte şi Comisia pentru Sport din cadrul ACR Timiş. „Va fi un an plin de competiţii şi vom încerca sã luãm parte la toate, atât cu piloţi, cât şi cu arbitri şi oficiali”, ne-a spus Ladislau Giurisici, un adevãrat factotum în raliul judeţean şi chiar naţional. Despre planurile Comisiei de Sport pentru anul 2008, acestea sunt ambiţioase: „Vrem sã fim profesionişti din toate punctele de vedere. În primul rând dorim sã perfecţionãm logistica prin achiţizionarea unui sistem de telecomunicaţii performant, plus a douã cronometre cu bandã, ca sã eliminãm orice suspiciuni în privinţa timpilor.

Ne dorim de altfel sã participãm la toate competiţiile naţionale şi internaţionale de pe agneda care ne-am propus-o şi vrem sã organizãm un Campionat judeţean deosebit cu 11 etape auto şi 10 de karting”, ne-a mai spus Giurisici. Comisia de specialitatea va mai organiza cursuri de perfecţionare în arbitraj la nivel regional, precum şi cursuri de pilotaj auto+karting, pentru adolescenţi între 15 şi 18 ani.

Aceste cursuri vor avea loc pe piste speciale, închise circulaţiei. Altfel, sâmbãtã va avea loc Balul Automobiliştilor, un eveniment devenit tradiţional, în care vor fi recompensaţi cei mai buni piloţi timişeni din 2007. Anul trecut a fost prolific pentru piloţii din oraş, care au câştigat titluri naţionale, la mai multe grupe şi competiţii.

Recorduri din 2007
David Lupu (17 ani) a devenit cel mai tânãr pilot care a participat cu succes la naţionalele de VTM cu dispensã de vârstã din partea Federaţiei. Marius Giurisici este cel mai tânãr copilot care a participat la Campionatul Europei Centrale şi de Est pentru raliuri, într-o maşinã pilotã de mama sa. Leonard Borlovan a devenit la 6 ani cel mai tânãr campion de karting.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor