Profesorii de la Facultatea de Matematica fac meditatii cu elevii care au picat bacul

De Marcela Sferlea
Meditatii la matematica cu elevii care au picat bacul
Meditatii la matematica cu elevii care au picat bacul
Profesorii de la Facultatea de Matematică şi Informatică de la Universitatea de Vest din Timişoara încep să facă meditaţii cu elevii care au căzut examenul de bacalaureat. După ce profesorii de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor au început dea meditaţii elevilor care nu au promovat examenul de maturitate la matematică, economie şi informatică, cadrele didactice de la Facultatea de Matematică din Timişoara vor începe de miercuri meditaţii la această disciplin. 

Promovabilitatea scăzută la examenul de bacalaureat i-a determinat pe profesorii universitari să ofere meditaţii elevilor care nu au promovat examenul. „Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii de Vest din Timişoara anunţă organizarea unui program de pregătire la matematică, vizând creşterea promovabilităţii absolvenţilor de liceu la examenul de bacalaureat din sesiunea august 2011, pregătire temeinică de matematică în perspectiva admiterii la facultăţi cu profil ştiinţific, care au în programele de studii discipline de Matematică, reluarea unei bune tradiţii de sprijinire a elevilor interesaţi de studiul matematicii şi informaticii în pregătirea lor, pe tot parcursul anului şcolar, pentru admiterea în învăţământul superior ”, transmite biroul de presă al UVT. Meditaţiile vor avea loc săptămânal, în zilele de miercuri şi joi, între orele 10 – 14. Programul de pregătire pentru luna august 2011 se desfăşoară în incinta Universităţii de Vest din Timişoara de pe Bd. Vasile Pârvan. Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon: 0256.592199 şi 0256.592156 sau de pe pagina de internet a facultăţii, www.math.uvt.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !