Profesoara din Timisoara surprinsa in ipostaze indecente cu un elev

De M.S.
Reactualizat la:
27Comentarii
O profesoara de la Colegiul National de Arta Ion Vidu din Timisoara a fost surprinsa in ipostaze indecente cu un elev
O profesoara de la Colegiul National de Arta Ion Vidu din Timisoara a fost surprinsa in ipostaze indecente cu un elev
O profesoară de la Colegiul Naţional de Artă „Ion Vidu” din Timişoara a fost surprinsă în ipostaze indecente cu un elev. Filmarea a fost postată luni pe Youtube.

Profesoara, o tânară blondă, şi un elev se aflau într-o sală de repetiţii a Operei Române, iar la un moment dat aceştia devin foarte apropiaţi, se sărută pasional şi se îmbrăţişează.

„Din discuţiile pe care le-am avut cu doamna director este vorba de o doamnă profesoară care are un contract pe o perioadă determinată, profesor asociat, plătit cu ora. La acest moment la nivelul unităţii de învăţământ a fost declanşată o anchetă dintr-o perspectivă a verificării celor semnalate în aceste secvenţe”, a spus inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Timiş, Marin Popescu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar, unitatea de învăţământ este cea care poate aplica sancţiuni în acest caz, sancţiuni care pot merge până la excluderea tinerei din învăţământ. Băiatul este minor, iar de doi ani colaborează cu Opera Română în diferite spectacole.

Tânară, Andreea Farcaş, este balerină la Operă. Directoare Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu”, Maria Cleşiu, susţine că există posibilitatea ca filmarea să fi fost făcut în urmă cu mai mult timp şi postată abia acum pe internet. „În acest moment desfăşurăm o anchetă, iar profesoara nu va mai primi ore la noi”, a declarat Maria Cleşiu.

UPDATE. Balerina Andreea Farcaş este ferm convinsă că filmul postat pe YouTube este un gest meschin, o farsă  cu intenţii răutăcioase, împănată cu inexactităţi şi interpretări eronate.

„Înainte de orice, vreau să precizez că nu sunt profesoară la Colegiul Ion Vidu. Sunt colaboratoare a instituţiei, la plata cu ora, în urma solicitării colegiului. Cu absolută certitudine vă asigur că înregistrarea nu s-a făcut în timpul repetiţiilor la un spectacol al Operei şi că nu s-a întîmplat nimic reprobabil sau grav acolo, nici în altă parte. Am pregătit cu colegul meu un proiect artistic, de dans contemporan. În rest, aspectele care ţin de viaţa privată nu privesc pe nimeni.  Nu înţeleg de ce ar vrea cineva să-i facă rău unui coleg şi prieten al meu, cu atât mai mult să aducă atingere imaginii Operei. Este un gest răutăcios interpretat şi nu doresc să îl amplific prin comentarii de prisos”, a declarat Andreea Farcaș.

UPDATE. Maestrul Corneliu Murgu, directorul Operei Naţionale Române din Timişoara, a tranşat ferm şi deschis subiectul legat de secvenţele înregistrate în sala de repetiţii. „Printr-un protocol, Opera din Timişoara oferă Colegiului Ion Vidu anumiţi timpi de repetiţie pentru clasele de balet, în sala de repetiţie din operă. Filmarea s-a făcut într-un astfel de interval, când sala de repetiţie  aparţine colegiului, nu are legătură nici cu  repetiţiile, nici cu spectacolele Operei. Însă din ceea ce am putut vedea,  cred  avem de-a face cu o emoţie adolescentină şi consider exagerată toată această vâlvă. Andreea Farcaş este o balerină foarte talentată şi foarte disciplinată, nu a creat niciodată vreo problemă şi sunt absolut convins că nu s-a petrecut nimic grav acolo”, a declarat acesta.27Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor