Produsele ecologice atrag timişorenii la Expo Bio-Prier

Reactualizat la:
Produsele ecologice atrag timişorenii la Expo Bio-Prier
Interes ridicat pentru produsele bio. Publicul timişorean a fost mai mult decât receptiv la ideea de produse bio şi ecologice, promovată la prima ediţie a „Expo Bio-Prier”.

De vineri şi până duminică, societatea Star Expo organizează un interesant eveniment, care reuneşte numeroşi producători şi comercianţi de produse bio, la demisolul Iulius Mall Timişoara. Alimente naturiste, sucuri naturale, săpunuri din fructe sau chiar legume, tincturi, jucării din lemn, produse cosmetice bio, toate acestea se găsesc la „Expo Bio-Prier”.

Reacţia vizitatorilor a fost una pozitivă, oamenii au întrebat, au cerut prospecte şi bineînţeles au achiziţionat din produsele expuse. Desigur, preţurile nu sunt la nivelul supermarketurilor, dar şi calitatea este alta. Pentru 12 lei poţi achiziţiona o tabletă de ciocolată produsă din ingrediente exclusiv biologice. La 100 de lei poţi obţine un gel contur pentru ochi, realizat tot după o reţetă „verde”. 100 de grame de miere naturală costă numai 2,5 lei, iar un borcan de zacuscă din cuperci costă 4 lei, în timp ce ciupercile naturale murate pot fi cumpărate la preţul de 3,5 lei borcanul. De asemena, un producător din Ungaria oferă mere şi brânzeturi Bio. Pentru cei care consideră necesar, nu lipsesc stimulentele sexuale.

Apă vie, purificată cu ajutorul cărbunelui activ

Ruşii nu lipsesc nici ei dintre expozanţi. Mai bine spus, produsele cu această origine. Unul dintre expozanţi oferă un soi de cărbune activ cu ajutorul căruia se poate purifica apa. Unul dintre cele mai intersante standuri oferea un cărbune rusesc, care se foloseşte pentru purificarea apei potabile din reţeaua oraşului Shungit. Cunoscut şi ca „medicamentul secolului XXI”, Shungitul este un mineral natural care se găseşte numai în Republica Karelia din nord-vestul Rusiei, la Shunga, şi care conţine aproape toate elementele din Tabelul lui Medeleev. Mineralul e alcătuit în principal din molecule specifice de carbon care au mai fost descoperite doar în meteoriţi. Atunci când este introdus în apă, Shungitul încarcă apa doar cu acele elemente care au proprietatea de a vindeca sau de a menţine sănătatea, susţin reprezentanţii firmei. Cura cu apă tratată cu Shungit este recomandată în boli cardiovasculare, hipertensiune, boli ale pancreasului, diabet, boli de ficat, gastrită, anemie, oboseală cronică, depresie sau alergii. Pentru un pachet de minereuri suficiente pentru a asigura trei litri de apă îmbogăţită cu minerale zilnic, timp de jumătate de an, clientul va trebui să plătească numai 40 de lei.Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor