Problemele timişorenilor, monitorizate de FALT

FALT
FALT
TIMIŞOARA – Federaţia Asociaţiilor de Locatari Timişoara (FALT), în colaborare cu asociaţiile de locatari din oraş, a organizat şase grupuri de lucru, situate în şase cartiere ale Timişoarei, pentru a monitoriza cât mai eficient problemele cu care se confruntă timişorenii, în zonele în care locuiesc.

Acţiunea a făcut parte din proiectul “VOCI – Viitorul Oraşului Cere Implicare”, derulat de FALT până în luna septembrie şi este finanţat de UE. De asemenea, a fost reconfigurată pagina web a organizaţiei, pagină accesibilă la adresa www.falt.ro, unde cetăţenii pot să-şi trimită sugestiile şi opiniile cu privirile la rezolvarea problemelor comunităţii.
În cadrul proiectului, au mai fost elaborate şi distribuite 10.000 de pliante asociaţiilor de locatari şi s-a format o echipă de peste 70 de voluntari, din rândul administratorilor de imobile, al căror rol este să distribuie materialele realizate în cadrul proiectului Asociaţiilor de Proprietari / Locatari membre sau nemebre FALT. Specialiştii FALT au monitorizat propunerile de hotărâri elaborate la nivelul Primăriei Timişoara, în funcţie de legătura acestor hotărâri cu problemele de interes comunitar.

Pentru o mai bună informare a timişorenilor, au fost editate două ediţii ale buletinului informativ VOCI, în câte 500 exemplare afişabile şi câte 2.000 de exemplare standard. Dintre cele trei întâlniri cu parlamentarii de Timiş, prevăzute în cadrul proiectului, deocamdată a fost organizată numai una. La aceasta au participat peste 50 de cetăţeni şi 4 parlamentari de Timiş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !