Prinţul Charles se autocompătimeşte în public

Printul Charles
Printul Charles
Mulţi şi-au pus întrebarea de ce Prinţul Charles nu ratează nici o ocazie să se autocompătimească în orice discurs public pe care îl ţine. Indiferent că vorbeşte despre politică, sociologie, Shakespeare, grădinărit, tradiţii şi obiceiuri britanice, primul pretendent la tronul Angliei, îşi finalizează mereu prelegerea cu ridicola frază: „săracul de mine!”

Când s-a căsătorit cu Camilla Parker Bowles, mulţi dintre fanii Prinţului au sperat că prezenţa şi compania ei vor reuşi să-l înveselească pe Charles. Şi chiar au avut dreptate. Fără îndoială, dacă nu era Camilla, prostul obicei s-ar fi înveterat. Este probabil o obişnuinţă şi un fel de pasivitate caracteristică persoanelor cu stare, care nu duc lipsă de nimic şi totul în jurul lor li se pare mizerabil.

Un exemplu sugestiv, în acest sens este călătoria în scop diplomatic, făcută la Hong Kong. La întoarcere s-a plâns că a fost trimis, alături de escorta sa la business class, chiar dacă decizia a fost pur administrativă. Oricine ştie că locurile de la clasa business din avion sunt foarte luxoase, iar Prinţul a fost plasat acolo, tocmai pentru a nu călători în aglomeraţie şi cu politicienii de rând. La sfârşitul zborului, Charles a ţinut să menţioneze: „Scaunul nu a fost confortabil!”.

Un alt exemplu de snobism este tabietul lui, când se întoarce de la vânătoare. Îi place să i se pregătească şapte ouă fierte, pentru că dintre toate şapte speră să găsească unul pe placul său. Asta înseamnă să fii tratat regeşte sau mai degrabă, extravaganţă prostească? Potrivit Daily Mail, Prinţul Charles mai are un of, se consideră mereu neînţeles, neapreciat şi crede că nimeni nu-l iubeşte.

Poate că este şi deformaţie profesională! Să fii prinţ înseamnă ca toată lumea să fie de acord cu tine, să fii linguşit de supuşi, să nu iasă nimeni din cuvântul tău, care este ordin, de fapt şi care se îndeplineşte orbeşte, iar atunci când ieşi în lume divergenţele de opinie te deranjează sau te jignesc chiar.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !