Primul showroom COS din vestul tarii se deschide la Timisoara in cartierul ISHO

Primul showroom COS din vestul tarii se deschide la Timisoara in cartierul ISHO
© foto: ISHO
Timișoara 12 septembrie 2018 – Corporate Office Solution (COS), specialistul in amenajarea la cheie a spatiilor de birouri, va deschide primul showroom pe care compania îl are în vestul țării, într-un spațiu generos în clădirea ISHO Offices. Acesta este cel de-al treilea showroom COS din România, celelalte două fiind funcționale în București și Cluj-Napoca.

Showroom-ul COS va funcționa începând din luna septembrie într-un spațiu special amenajat, cu o suprafață de 130 mp, situat la parterul ISHO Offices. Noul showroom din Timișoara aduce concepte de ultimă generație în materie de design și amenajare. Încă de la înființare, COS și-a dezvoltat continuu gama de servicii, devenind primul specialist complet in servicii de consultanță proiectare și amenajare a spațiilor de birouri din România. COS promovează concepte de design interior care vin cu soluții noi pentru problemele de organizare a zonelor de lucru, bazate pe cercetare și experiență. Astfel, se îmbină trenduri precum Designul Biophillic, spațiul în armonie perfectă cu natura, Choice and Control, spațiul care oferă multiple zone de lucru, unde angajații pot alege sa lucreze din „cafeneaua” amenajată chiar la ei in birou, birouri individuale aflate în spații închise, unde te poți concentra mai bine sau zone de lucru comune, unde angajații colaborează, astfel de concepte având la bază nevoile și modul de lucru contemporan ce caracterizează generația actuală de utilizatori ai clădirilor de birouri.

Credem în spațiile de lucru generatoare de creativitate, stare de bine, loialitate și profitabilitate. Companiile sunt din ce în ce mai interesate de starea de bine a angajaților, mai dispuse să investească în design-ul de interior unde aceștia petrec o mare parte din zi. Evoluția mediului de lucru contemporan va fi influențată de doi factori majori – pe de o parte, focusul pe angajați, pe de altă parte, focusul pe tehnologii și multifuncționalitate, interconectare și comunicarea fără întrerupere. Nu întâmplător am ales ISHO, cea mai modernă clădire office din Timișoara, pentru a prezenta toate aceste noi concepte ale unui viitor pe care îl anticipăm”, subliniază Christophe Weller, CEO & Founder COS.

Creșterea actuală a pieței de birouri din Timișoara atrage noi business-uri în oraș și justifică prezența unor jucători inovativi pentru care regiunea noastră devine interesantă și tot mai atractivă. Prin proiectul nostru, contribuim, astfel, direct la dezvoltarea unor servicii adiacente, complementare și de cea mai înaltă calitate destinate mediului de business timișorean” completează Ovidiu Șandor, dezvoltatorul cartierului ISHO.

ISHO a devenit cel mai dinamic șantier din Timișoara, lucrările avansând concomitent la 5 clădiri. Faza I a clădirii ISHO Offices a fost deja finalizată și dată în folosință. Se lucrează intens la faza II ISHO Offices, trei clădiri de apartamente din care una are 6 etaje, iar celelalte două au un regim de înălțime de 20 de etaje, parcarea supraetajată de 9 etaje, respectiv la tronsonul de bulevard cu două benzi pe sens care va traversa cartierul. La finalul celor trei etape de dezvoltare, ISHO va deveni un cartier complet care, alături de cele peste 1.000 de apartamente și 50.000 mp de birouri de nouă generație, va beneficia de o gamă largă de servicii – un centru de conferințe ultra-modern, un hotel Radisson Blu, un spațiu de co-work pentru start-up-urile din oraș, o zonă pentru evenimente, respectiv un centru de spa și gym.

Despre Mulberry Development

Mulberry Development este o companie premiată, specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor. Compania desfășoară în prezent un amplu proiect de dezvoltare imobiliară, cartierul ISHO. Mulberry Development este cunoscută pentru realizarea a două proiecte de referință în cele mai importante orașe secundare din România: City Business Centre în Timișoara, precum și The Office, Cluj-Napoca. Proiectele au atras firme importante, dintre care menționăm Bosch, Bombardier, SAP, IBM, Deloitte, Mol Romania, Raiffeisen Bank, UniCredit, Betfair sau National Instruments.

(833436)
Regulament de plasare a anunturilor