Primesc laptele praf

Primesc laptele praf
TIMIŞOARA – Până în 25 aprilie, părinţii bebeluşilor care au dreptul la cutiile cu lapte praf oferite gratuit, le pot ridica de la Serviciului pentru Protecţia Copilului şi Familiei din str. Platanilor nr. 2 din Timişoara.

Programul după care părinţii se pot adresa Serviciului este: luni, miercuri şi vineri, între 8.30 şi 13, iar marţi şi joi de la 8.30 la 13 şi de la 15 la 17. Actele necesare pentru ridicarea laptelui praf sunt: actul de identitate al unui părinte, certificatul de naştere al copilului, reţetă dublă eliberată de medicul de familie, numai pentru luna în curs. Laptele neridicat într-o lună nu se reportează în luna următoare.
Medicii de familie sunt cei care stabilesc dreptul la laptele praf pentru nou-născuţi, întocmesc listele cu copiii care beneficiază de lapte praf gratuit şi le depun apoi la Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Timiş, scriu reţetele duble care trebuie să coincidă cu listele.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor