Primesc asistenţă de la Aquatim

Primesc asistenţă de la Aquatim
TIMIŞ. Opt comune din judeţul Timiş beneficiază printr-un program guvernamental de sisteme de alimentare cu apă puse în funcţiune în ultimele luni. Este vorba de Curtea, Boldur, Mănăştiur, Uivar, Bogda, Dumbrava, Moşniţa Nouă, Maşloc, cărora li se va alătura în curând şi Pişchia.

În toate comunele au fost introduse staţii de tratare, filtrare, pompare a apei, rezervoare de stocare şi reţele de distribuţie cu cişmele publice. Aquatim s-a asociat acestui program prin acordarea de asistenţă tehnică pentru operarea staţiilor de tratare şi a reţelelor de apă. Personalul local beneficiază pe durata contractului de instruire şi consultanţă din partea specialiştilor Aquatim pentru exploatarea sistemelor, modalităţi de acţiune în caz de avarie etc. De asemenea, se vor organiza pentru aceştia vizite de documentare şi lucrări practice la uzinele de apă din Timişoara pentru a învăţa să lucreze cu echipamentele utilizate la tratarea apei.

Alte servicii de asistenţă tehnică asigurate de Aquatim pentru comunele timişene includ: elaborarea instrucţiunilor de exploatare şi întreţinere, monitorizarea parametrilor pe fluxul tehnologic pentru perioada de probă a instalaţiilor, suport logistic pentru aprovizionarea cu reactivi şi materiale, verificarea calităţii apei brute şi potabile.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !