Primesc ajutor pentru încălzire

Primesc ajutor pentru încălzire
TIMIŞOARA - Locuitorii sărmani, care se încălzesc cu gaz, primesc ajutor de la Primărie. Până cel târziu în 14 februarie, timişorenii al căror salariu nu depăşeşte 615 lei pot merge la Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară, de pe Bd. Regele Carol I nr. 10, să ceară bani pentru a-şi plăti facturile la gaz metan din februarie şi martie.

Cererile trebuie să fie însoţite de câteva acte şi pot fi depuse atât de persoanele singure care câştigă maxim 615 lei pe lună, dar şi de persoanele care au acest venit pe membru de familie. Cererile se preiau de luni până vineri, între orele 8,30 şi 12,30, iar marţea şi joia, şi de la 15 la 17.

Timişorenii trebuie să aducă o factură de gaz sau o chitanţă şi un fluturaş de salariu ori un cupon de pensie, în cazul în care au mai primit până acum subvenţii. Pentru un dosar nou, timişorenii mai au nevoie şi de un formular tipizat. În plus, trebuie să mai prezinte copii xerox după actele de identitate ale tuturor membrilor familiei, copie după contractul de vânzare-cumpărare al locuinţei sau extras CF ori copie după contractul de închiriere.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor