Argumente? Pe gustate: Cremă de sparanghel și crutoane cu brânză pecorino, Paste din făină integrală cu măcriș, lobodă și brânză gorgonzola, Medalion din mușchi de miel cu sos din ceapă și usturoi verde, roșii și vin alb, Steak din piept de pui cu verdețuri de sezon, sos Mornay și roșii uscate. Desertul este şi el o dulce epistolă a primăverii către prietenii ei pofticioși: Tartă de casă cu rubarbă și sorbet de ghimbir. Şi pentru că primăvara este acolo unde se simte dorită, vă puteţi delecta cu Meniul special de primăvară nu doar în Restaurantul Belvedere, ci şi în Lobby Bar şi pe Terasa Hotelului Timişoara.
Rezervări se pot face la numărul de telefon 0256.300.231 sau 0730.016.840, de luni până duminică între orele 12 și 23; www.restaurant-belvedere.ro.
Citiți principiile noastre de moderare aici!