Primavara, casa ta e mai fresh cu Rogvaiv. Alege tot ce iti trebuie pentru curatenia de sezon!

Primavara, casa ta e mai fresh cu Rogvaiv. Alege tot ce iti trebuie pentru curatenia de sezon!
ADVERTORIAL. Primăvara e după colț, dar ca să-ți intre în casă trebuie să o și primești cum se cuvine. Fă-ți locuința fresh cu cele mai bune produse de curățenie, pe care le găsești la Rogvaiv.

Detergent de vase, degresant pentru aragaz, pentru cuptor, detartrant, detergent pentru gresie, soluție pentru geamuri, săpun lichid, soluție de mobilă, soluție pentru parchet – de toate poți găsi la Rogvaiv. Odorizantele de cameră îți vor aduce o primăvară veritabilă în casa ta, cu cele mai fresh produse: de lavandă, de lăcrimioare sau de citrice.

Prețurile sunt pentru toate buzunarele, iar avantajul este că poți să comanzi tot ce ai nevoie pentru a-ți face casa lună și bec, iar produsele îți sunt aduse la ușă. Cu doar câteva clickuri ai acasă tot ce ai nevoie și nu mai trebuie să pierzi vremea prin supermarketuri, în căutarea produselor ideale.

Produsele Rogvaiv sunt sută la sută românești, „made în Timișoara”, deloc nocive și la prețuri excelente. Firma are o experiență de 15 ani și produce o gamă largă de soluții de curățenie de uz industrial – detergenți, dezinfectanți, cu angajați specializați în domeniu.

Special create pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri. Fiecare pachet Promotional Activ este gândit să acopere o cât mai mare piață de nevoi. Pentru fiecare PACHET PROMO ACTIV cumpărat am pregătit câte un mic CADOU.

Te poți bucura de aceeași eficiență și de același parfum, folosind gama Activ, detergenți casnici, pentru bucătărie, baie, sau pentru curățenia generală a casei tale.

Alege detergenti biodegradabili, FĂRĂ ingrediente periculoase (de exemplu ftalați, laurilsulfat de sodiu, parabeni, EDTA, fenoli etc)!

Tot ce trebuie să faci este să intri pe site și să alegi produsele, iar în cel mai scurt timp curierul ți le aduce acasă. Până ajunge, îți vine și cheful de curățenie!