Aici totul musteste a nesinceritate

De Monica Ardelean
Reactualizat la:
Aici totul musteste a nesinceritate
UPDATE1. Cu o întârziere de 45 de minute faţă de ora fixată, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a venit la dezbatere. Până acum singurul care și-a susținut poziția vis-a-vis de școală a fost deputatul Flavius Măduța care a propus din nou soluția cumpărării sediului actual al școlii, acuzându-l pe primar de interese personale în a păstra serviciul de evidența populației în incinta mall-ului.

Primarul Aradului nu a ajuns inca la dezbatere

ARAD. Marea dezbatere pe soarta Școlii Gimnaziale nr.1 a început la sediul IȘJ Arad. Fără edilul local. Primarul Aradului, Gheorge Falcă nu este încă prezent, însă, din informațiile furnizate de conducerea IȘJ Arad, va ajunge cu o întârziere de 30 de minute.

Sunt de față profesori, părinți de la Școala Gimnazială nr.1, deputați PSD, consilieri locali PSD și PDL, deputatul PSD Flavius Măduța, cel care a inițiat dezbaterea, și prefectul județului Cosmin Pribac.

 

„Aici totul mustește a nesinceritate”

S-au încins spiritele la dezbaterea pe şcoală. O dată cu sosirea primarului Falcă la dezbaterea pe tema sediului Şcolii Mihai Eminescu, eveniment ce are loc în acest moment, la sediul Inspectoratului Şcolar, discuțiile s-au aprins și nu neapărat pe tema dezbaterii. Cert este că nu există șansa unui dialog între cele două părți. Singurii care au punctat la subiect au fost părinții elevilor de la şcoala Mihai Eminescu , care au declarat că se simt ca o minge de ping pong între politicieni. „Vrem să avem o clădire a noastră. Nu putem funcționa mereu în provizorat”, au declarat, cât se poate de sincer, aceştia. Concluzia a fost însă una tristă: „Aici totul mustește a nesinceritate”, a spus răspicat președintele Comitetului de părinți pe școală, Monica Dumitrescu.

 

Falcă vrea echipă pentru Generală 1. Șeful echipei: prefectul!

Arad. Primarul Gheorghe Falcă vrea echipă pentru a rezolva situația. Desigur, doar în varianta susținută de primărie: adică mutarea Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” în actualul sediu al Inspectoratului Poliției de Frontieră. O delegație de 12 persoane condusă de prefectul Aradului, Cosmin Pribac, cu reprezentanți ai părinților, profesorilor, parlamentarilor, cu girul Consiliului Local și al primarului, să se prezinte la Ministerul de Interne pentru a cere clădirea înapoi. „Logic este să ne batem pentru această opțiune, nu există alta”. O altă variantă nu este luată în calcul decât dacă aceasta eșuează.

Propunerea a fost considerată de deputatul Măduța una pur politică, făcută în fața presei pentru imagine.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor