Primăria Capitalei a aprobat mitingul ortacilor

Minerii vin din nou la Bucureşti. Reprezentanţii Centralei Naţionale Miniere au discutat cu primarul Capitalei şi au primit undă verde să mărşăluiască prin Bucureşti, pe 25 noiembrie 2005.

Asta e intenţia minerilor, dacă negocierile de azi de la ministerul Economiei nu le vor aduce un rezultat mulţumitor sindicaliştilor din minerit. Totuşi, detaliile eventualului marş vor fi stabilite de municipalitate abia mâine. La rândul ei, Asociaţia Victimelor Mineriadelor a anunţat deja că va organiza miercuri, la sediul Centralei Naţionale Miniere, un miting de protest.

Câţiva reprezentanţi ai Asociaţiei Victimelor Mineriadelor au protestat vehement faţă de hotărârea primarului general al Bucureştiului de a le permite minerilor să vină în Capitală, chiar dacă Adriean Videanu nici nu i-a primit în audienţă pe liderii Asociaţiei. Totuşi, Asociaţia Victimelor Mineriadelor intenţionează să organizeze miercuri un miting în faţa sediului Centralei Miniere, în semn de protest faţă de venirea ortacilor în Capitală.
Regulament de plasare a anunturilor