PREVENTIA nu musca!

PREVENTIA nu musca!
ADVERTORIAL. Uneori viața-i un joc de noroc, o goană după mai mult, mai bun sau, poate după nimic. E o alergătură continuă din care, uneori pierzi esența, pierzi valorile primordiale. Pentru fiecare sunt altele, în funcție de educație, experiență și felul de a fi. Ești un călător grăbit, care uiți să-ți mai acorzi timp pentru tine, pentru sănătatea ta. Abia când o pierzi constați importanța ei, fiindcă până atunci ai fost prea ancorat în lupta pentru altceva. Când ajungi pe marginea prăpastiei, ești capabil să plătești oricât doar ca să refaci echilibrul, dar uneori e prea târziu.


Azi e Ziua Internațională a Iei și poate ar fi bine să te oprești și să te gândești la valorile tale, la lucrurile care sunt importante și prioritare pentru tine. Așa cum se împletesc motivele tradiționale în Ie, tot așa împletești povești în fiecare zi cu fiecare om.

Împletește zâmbete de fericire alături de cei dragi, trăiește frumos și sănătos!

Dr. Vasile Caia te introduce în culisele stomatologiei și te asigură că un zâmbet sănătos se obține printr-o legatură de încredere cu medicul, prin acel transfer de siguranță și profesionalism. La acestea se adaugă o analiză detaliată a pacientului, a problemelor acestuia plus o igienă impecabilă a mediului de lucru.

“Zi de zi noi împletesc zâmbete cu valori fundamentale ale vieții, împletesc tradiția cu experiența, împletesc știința cu pasiunea, pentru că știu cât de importantă este o dantură perfectă. Așa cum Ia este vedetă pe podiumurile internaționale și sănătatea dinților ar trebui să fie atuul oricărui om”, declară cu entuziasm Dr.Vasile Caia- Team Dental Clinic.

Fie că ai sau nu probleme dentare o consultație la medicul specialist te poate ajuta să-ți menții sănătatea dinților.

Tu știi cât valorează un zâmbet? Vino la control stomatologic periodic și află că PREVENȚIA nu mușcă!

www.teamdentalclinic.ro