Preturi de promotie la gresia si faianta de la Ceramiche Mariner Timisoara

De T. Ex.
Preturi de promotie la gresia si faianta de la Ceramiche Mariner Timisoara
ADVERTORIAL. Vești bune pentru cei care au în planuri renovări în locuințe, în acest an. Ceramiche Mariner are prețuri de promoție la gresia și faianța din stoc, care încep de la doar 16 lei.

Anunț important de la showroomul Ceramiche Mariner, care vă așteaptă în perioada aceasta, în zona outlet, cu oferte care mai de care mai atractive. Găsiți marfă pentru toate gusturile în showroomul de pe strada Divizia 9 Cavalerie nr. 64.

Așadar, dacă plănuiți să vă renovați casa în întregime sau pur și simplu să vă schimbați gresia ori faianța din baie sau bucătărie, trebuie doar să aruncați un ochi pe site-ul firmei sau să mergeți până la showroom, unde vă așteaptă și specialiști în design interior, dispuși să vă arate în 3D cum vă va arăta casa după renovări. Dacă încă nu știți cum să dați un aer modern locuinței, vedeți modelele puse la dispoziție pe site-ul companiei.

Ceramiche Mariner se adresează tuturor segmentelor de pe piața de specialitate, prin produse de înaltă calitate și personal adecvat pentru asistarea cumpărătorilor. Oricare ar fi alegerea, cu siguranță o veți găsi la Ceramiche Mariner.

Compania italiană a început să comercializeze produse ceramice de interior și exterior încă din anul 1984, în Italia, fiind una dintre cele mai importante firme de distribuție, care răspundea nevoilor diferitelor companii, de la cele mai mici până la cele mai mari, atât în țară, cât și în străinătate. În 2009 a ajuns și în România, chiar la Timișoara. Cu o experiență de 31 de ani, Ceramiche Mariner se remarcă prin specializare, design, cercetare, tehnologie și calitate.
Regulament de plasare a anunturilor