Preşedintele susţine că este ţinta atacurilor

Preşedintele susţine că este ţinta atacurilor
Traian Băsescu a anunţat ieri la emisiunea Prim Plan de la TVR că nu va ceda în faţa atacurilor din presă, pe care le-a pus din nou pe seama unor cercuri de interese.

Preşedintele României a dezvăluit totodată şi numele persoanei aflate la capătul firului în celebra discuţie făcută publică în urmă cu câteva zile de Mugur Ciuvică. Este vorba despre fostul consilier prezidenţial, Dorin Marian.

TRAIAN BĂSESCU, preşedintele României

,,Ştiu că se înmulţeşte mult în presă, fie că este presa controlată de Vântu fie că este presa controlată de unii sau alţii hai să nu mai dau nume, pentru denigrarea lui Băsescu.” Preşedintele a povestit şi cum s-a desfăşurat discuţia în care îşi manifesta nemulţumirea pentru arestarea unui membru PD.

TRAIAN BĂSESCU, preşedintele României

,,Această discuţie este o discuţie post factum, la vreo două zile după ce se terminase discuţia cu prefectul şi acum înţeleg că a fost o provocare. Este discuţia mea cu consilierul pe probleme de securitate al preşedintelui Constantinescu, Dorin Marian Tot o coincidenţă! Dorin Marian a lucrat o perioadă la Dinu Patriciu.”

Săptămâna trecută, fostul consilier prezeidenţial Mugur Ciuvică a dat publicităţii o înregistrare cu Traian Băsescu. Materialul data din 1999 şi se referea la prefectul de Braşov Ioan Opriş din acea perioadă şi despre care a cărui arestare Băsescu spunea că ar fi trebuit să fie informat.

Şeful statului a precizat, ulterior, că şi în 1999 şi acum gândeşte la fel despre faptul că Executivul ar trebui informat ori de câte ori asupra unuia dintre membrii săi planează o acuzaţie.
Regulament de plasare a anunturilor