Premii in bani pentru elevii si dascalii merituosi din Lugoj

Cuantumul premiilor în bani a variat între 100 şi 600 de lei, în funcţie de rezultatele obţinute
Cuantumul premiilor în bani a variat între 100 şi 600 de lei, în funcţie de rezultatele obţinute
170 de profesori şi elevi din Lugoj au fost recompensaţi recent în cadrul unei festivităţi de premiere, pentru rezultatele obţinute pe parcursul anului trecut, în cadrul olimpiadelor şi concursurilor şcolare. Suma alocată de autorităţi pentru „elitele” Lugojului, 35.500 lei.

 

Festivitatea de premiere a elevilor lugojeni care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şcolare, respectiv a profesorilor îndrumători de înmânare a diplomelor de excelenţă şi a plicurilor cu premii în bani s-a desfăşurat la Teatrul Municipal “Traian Grozăvescu” din Lugoj. Au fost premiaţi 66 de profesori şi 104 elevi, suma alocată în acest scop fiind de 35.500 lei. Cuantumul premiilor în bani a variat între 100 şi 600 de lei, în funcţie de rezultatele obţinute. „Am premiat toţi copiii capabili de performanţă, precum şi profesorii îndrumători, conştientinzând faptul că fără performanţă şi fără elită nu avem nicio şansă de a progresa. Sunt convins că mulţi dintre ei vor reprezenta cu mândrie Lugojul. Am stat de vorbă cu copiii care au apreciat foarte mult iniţiativa noastră”, a declarat primarul Francisc Boldea. Cele mai multe premii au fost obţinute de elevii şi profesorii de la Colegiul Naţional “Coriolan Brediceanu”. Atât elevii, cât şi profesorii au fost foarte încântaţi de premiul obţinut, fiind de părere că iniţiativa Primăriei este una binevenită din toate punctele de vedere.

Corina Eva0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !