Premii de 90.000 de euro pentru cei mai buni sportivi ai Timisoarei, de la primarie

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:
3Comentarii
Premii de 90.000 de euro pentru cei mai buni sportivi ai Timisoarei, de la primarie
© Tion: Premii de 9.000 de euro pentru cei mai buni sportivi ai Timisoarei, de la primarie
Cei mai buni sportivi din Timișoara vor fi premiați de municipalitate și anul acesta. Consilierii locali pun deoparte 400.000 de lei, aproximativ 90.000 de euro, din bugetul local pe anul 2016, pentru Gala Sportului Timișorean, devenită deja o tradiție în capitala Banatului.

Ca în fiecare an, vor fi premiate cele mai bune performanțe sportive în anul 2016 obținute de către organizațiile sportive locale. Municipalitatea pregătește premii în bani pentru cei mai buni sportivi, antrenori, specialiști din stafful tehnic la echipe jocuri sportive, la discipline individuale olimpice și neolimpice, precum și premii în bani pentru nominalizări speciale privind activitatea sportivă, trofee, plachete și diplome.

„Municipiul Timișoara a organizat și finanțat anual evenimentul devenit tradițional Gala Sportului Timișorean, care a avut ca scop principal să onoreze și să scoată în evidență superlativele performanțelor sportive în plan internațional și național, obținute de sportivii și colectivele tehnice din cluburile timișorene, la discipline individuale și jocuri sportive, dar și cele mai bune proiecte sportive ale ONG-urilor care promovează activitățile sportive de masă. Aceste gale au reușit să confere respectul întregii comunități locale față de promotorii performanței și excelenței în sport. De aceea este oportun să asigurăm continuitatea acestei manifestări importante pentru comunitatea sportivă timișoreană, organizând și ediția 2016 a Galei Sportului Timișorean”, se arată în referatul ce însoțește proiectul de hotărâre care se va afla în curând pe mesele consilierilor locali.

Așadar, vor fi nominalizate cele mai bune performanțe la disciplinele sportive individuale olimpice și neolimpice, cele mai bune echipe la disciplinele sportive individuale, precum și cele mai bune echipe la jocuri sportive, pe categorii de clasificare sportivă după vârstă, dar vor fi și nominalizări la secțiunea paralimpic, special olympics. Nu lipsesc nici nominalizările speciale: premii pentru parteneriat, pentru proiecte sportive, ambasadorii sportului timișorean în lume, personalități pentru întreaga activitate sportivă și altele.

 3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor